Доставка & Рекламации

Доставка: Доставката се извършва с куриерска фирма "Еконт".
До 24 часа след заявката Ви, ще се свържем с Вас за потвърждение и уточняване на крайната цена на поръчката.
Плащането е в брой при доставка (наложен платеж), транспортните разходи са за сметка на купувача.

Получените поръчки в официални почивни дни се обработват в първия работен ден след тях.

Доставката се извършва в рамките на 3-10 работни дни.

Минимална поръчка на стойност 10 лв.

Обувките се изработват, след подадена поръчка, директно във фабриката-производител. Поради това, понякога е възможно забавяне, за което ще бъдете информирани.

***Закупените от Вас артикули, подготвени и изпратени от Магазин БИЖУ ще пътуват към Вас на преференциална цена на доставка с куриерите на Еконт Експрес (с приложена 20% отстъпка от цената на куриерската доставка)

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА ЗА ПОРЪЧКА НА СТОЙНОСТ НАД 100 лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА ЗА ПОРЪЧКА НА СТОЙНОСТ НАД 35 лв. от колекция AnelY
* Безплатната доставка е до офис на куриерска фирма "Еконт"

Рекламации и връщане: В случай, че доставените продукти не отговарят на поръчаните от Вас, може да бъдат върнати в 7/седем/ дневен срок от датата на получаване. Сумата по поръчката ще бъде възстановена. Върнатите стоки трябва да бъдат в оригиналната си опаковка и неупотребявани.

Обувките са с гаранционен срок от 1 /един/ месец от датата на получаване от куриера. Разходите по замяна или връщане на стоки, поради вина на клиента (объркан номер, цвят, количество, модел и т.н) , са за негова сметка.

Гаранция на обувките: Търговската гаранция е предоставена от производителя и важи за срок от ТРИДЕСЕТ дни от датата на доставката.
Дефекти, даващи основание за рекламации:
- Сцепване на лицевия материал;
- Пречупване на ходилото;
- Разцепено ходило;
- Разкъсан шев на лицето;
- Падане на форта;
- Повредени ципове.

Удовлетворяване на гаранционни претенции за обувки: 1. Поправяне на дефекта чрез ремонт на артикула в срок до тридесет дни от датата на рекламация.
2. Ако поправката е невъзможна, следва замяна на стоката с друга от същия вид.
3. В случай на липса на същия вид стока, следва замяна с друга по избор на купувача. В случай на разлика в цената, същата следва да бъде заплатена от него.

Връщане на обувки:По чл. 55 от ЗЗП всеки потребител има право да се откаже от закупената стока в срок от 7 работни дни от датата на доставката.
Върнатите стоки трябва да бъдат в оригиналната си опаковка и неупотребявани. При неизпълнение на това условие, производителят си запазва правото да не приеме върнатата стока и съответно да не изплати направените разходи при закупуването и от купувача.
Транспортните разходи по връщане на стоката се поемат от купувача.
Клиентът има право да откаже и върне получаването на заявената за покупка от него стока, когато тя му е доставена при едно от следните условия:
- доставената стока не съответства на заявената - несъответстващ номер, модел или цвят. Стоката може да бъде заменена, при подадена заявка до 24 часа от получаването и.
- различна цена от обявената;

Изключения за връщане на обувки: Съгласно чл. 55 от ЗЗП,ал.1 т.3. производителят не удовлетворява претенеции за връщане при стока, изработена съобразно индивидуални изискванията на клиента:
- модификации в модела;
- различен цвят от предложените в каталога;
- размери, извън стандартните, с които работи производителят.

Назад
Вашият IP адрес е: 3.209.10.183
Copyright © 2020 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.