100-те абсолютни закона на бизнес успеха - Браян Трейси

14.90лв

Стоте универсални закона, гарантиращи успех в живота и бизнеса, са лесни за използване от всеки! Едни ги спазват и процъфтяват, други ги пренебрегват и тръгват по пътя на провала. В тази книга Брайън Трейси не само разкрива тези закони, но ни предлага и изобилие от практически съвети как да ги приложим незабавно. Той илюстрира тяхното действие с много примери от света на бизнеса.

„Стоте абсолютни закона на бизнес успеха“ ще ви научат как:

- да увеличавате приходите си
- да привличате и задържате по-добри служители
- да предлагате и продавате по-добри продукти и услуги
- да контролирате разходите си по-разумно
- да се развивате, като поемате по-малко рискове
- И още много други неща!

Стоте универсални закона, гарантиращи успеха в живота и бизнеса, са лесни за използване от всеки! Едни ги спазват и процъфтяват, други ги пренебрегват и тръгват по пътя на провала.

Брайън Трейси e водещ американски автор за развитие на човешкия потенциал, който е и вдъхновяващ лектор – всяка година обучава над 250 000 души на изкуството да просперират в личен и професионален план. Той самият има успешна кариара в маркетинга, продажбите, дистрибуцията и консултантските услуги.

В тази книга Трейси само разкрива тези закони, но ни предлага и изобилие от практически съвети как да ги приложим незабавно. Той илюстрира тяхното действие с много примери от света на бизнеса.


Добави към кошницата:

  • Модел: 902174
  • 100 Брой в наличност
  • Произведено от: Други


Вашият IP адрес е: 54.227.76.35
Copyright © 2019 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.