*Пастили с лечебна ружа и евкалипт

44.90лв

Благоприятни при кашлица и дрезгав глас, при проблеми с дихателните пътища!
С приятен вкус!


100% ЕФЕКТИВНО

100% ЕФЕКТИВНО

Състав:Всяка пастила съдържа екстракт от корен на лечебна ружа 170 mg , мен-тол, пчелен восък, масло от анасон, масло от евкалипт, масло от феникули (резене).

Sanct Bernhard препоръчва за подпомагане при: Възпалено гърло, дрезгав глас, кашлица от различен произход, изключително подходящ за отхрачване при заболяване на дихателните пътища (включително и при пушачи).

Действие:Противовъзпалително и антисептично. Активните съставки в лечебната ружа имат аналгетичен, антитусивен (противокашличен), успокояващ и омекотяващ гърлото ефект. Добре познат в народната медицина при възпаления и като отхрачващо средство при кашлица и бронхит. Действа обезболяващо върху лигавицата на дихателните пътица, като спомага за по-лесното изхвърляне на жилавите секрети.

Допълнително действие: Етеричните масла от анасон и резене съдържат вещества със силно антисептично действие. Те спомагат за отделянето на бронхиалните секрети и отпушват носа. Ментолът и маслото от евкалипт са познати от дълги години с бактерицидното и противовирусно действие. Те са особено подходящи за подпомагане лечението на белодробни заболявания.

Начин на употреба: 3-4 пъти на ден по 1 пастила.

Знаете ли, че......
Медицинското наименование на лечебната ружа е Althea officinalis и произлиза от гръцката дума “althe”, означаваща “да се излекувам”. Първите сведения за лечебната ружа датират от времето на Теофраст, който писал, че корените се използвали в сладко вино за лечение на кашлица. От Резене или див копър (Foeniculum vulgare) се добива и етерично масло. Това е една от основните съставки при приготвянето на абсент. Използва се също при запек и за стимулиране отделянето на кърма, при камъни и възпаления на бъбреците и дебелото черво, за апетит. Помага при стомашни болки и газове. Анасонът се използва за стимулиране на млечната секреция при кърмачки. Той е известен и като афродизиак.

Количество: Опаковка за 30 дни -(90 пастили)

Добави към кошницата:

  • Модел: 30436
  • 954 Брой в наличност
  • Произведено от: Sanct Bernhard


Вашият IP адрес е: 3.233.226.151
Copyright © 2019 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.