Привлечи и задръж най-добрите! - Браян Трейси

9.98лв

Привлечи и задръж най-добрите! - Браян Трейси

Да привличаш и задържаш най-добрите служители е ключово условие за успеха на всеки бизнес. Въпреки това, повечето мениджъри не са наясно с принципите за подбор на персонал, а нямат и време за дълго обучение. Ако сте като тях, нуждата ви от ноу хау е спешна и неотложна.

„Привлечи и задръж най-добрите!“ ви предлага 21 изпитани подхода как да наемете и задържите най-способните и отдадени служители и да си осигурите тяхното сътрудничество за години напред.

Практическите упражнения ще ви покажат как да приложите незабавно тези първостепенни принципи и сами да се убедите в резултатите.

Книгата на ненадминатият мотиватор и специалист по личностно развитие Брайън Трейси съдържа 21 изпитани практически подхода, които ще ви помогнат как да привличате и задържате най-добрите служители.

Общоизвестно е, че това е ключово условие за успеха на всеки бизнес. Въпреки това, значителна част от мениджърите не са наясно с принципите за подбор на персонал, а нямат и време за дълго обучение. Ако сте като тях, нуждата ви от ноу хау е спешна и неотложна.

Достойнствата на книгата на Брайън Трейси не се изчерпват с това – тя е пълна с чудесни препоръки, които ще ви бъдат полезни не само в професионален, но и в личен план.

Привлечи и задръж най-добрите! - Браян Трейси

Добави към кошницата:

  • Модел: 902169
  • 100 Брой в наличност
  • Произведено от: Други


Вашият IP адрес е: 3.84.130.252
Copyright © 2019 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.