*Чесън на капсули

29.90лв

Не пропускайте Чудото на чесъна!

Кажете не на атеросклерозата и грипа!


СУПЕР ЦЕНА
Чесън на капсули

Състав:Всяка капсула съдържа 500 mg луковици чесън на прах.

Sanct Bernhard препоръчва за подпомагане при: проблеми с кръвното налягане, нивата на кръвната захар и холестерола, поява на плаки по стените на кръвоносните съдове и смущения в храносмилането. При вирусни и гъбични инфекции, атеросклероза, нарушения на циркулацията, дихателни проблеми

Действие: Чесънът е мощен антиоксидант и една от най-ценните храни на нашата планета. Има доказано бактерицидно и противовирусно действие. Подпомага функциите на кръвоносната, храносмилателната, сърдечно-съдовата, имунната системи.

Допълнително действие:Чесънът подпомага: регулирането на кръвното налягане, разреждането на кръвта, намаляването на свободните радикали, намаляването на кръвната захар, поддържането на нормални стойности на холестерола, дейността на черния дроб и ендокринните жлези.

Начин на употреба: 2-3 пъти на ден по 1 капсула с чаша вода преди хранене

Знаете ли, че......
Качествата на чесъна са били известни още преди хилядолетия. Една от най-ценните съставки на чесъна е етеричното масло, наречено алицин. То е в състояние да предотврати развитието на над 20 вида бактерии. При термична обработка чесънът губи свойствата си, затова чесновите капсули на Sanct Bernhard са приготвени чрез щадящ метод на изсушаване. Така се гарантира, че в използвания прах от луковици, здравословните съставки на чесъна се запазват по сигурен начин.

Количество: Опаковка за 90 дни -(180 капсули)

Добави към кошницата:

  • Модел: 30408
  • 970 Брой в наличност
  • Произведено от: Sanct Bernhard


Вашият IP адрес е: 3.233.226.151
Copyright © 2019 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.