Суроватъчна матрица - WHEY MATRIX - 1814г, йогурт лимон

157.10лв

Суроватъчна матрица - WHEY MATRIX - 1814г, йогурт лимон

Суроватъчна матрица - WHEY MATRIX - 1814г, йогурт лимон

Състав: Амино киселини (L-Аланин, L-Аргинин, L-Аспарагинова киселина, L-Цистеин, L-глутаминова киселина, L-Глицин, L-Хистидин, L-Изолевцин, L–Левцин, L-Лизин, L-Метионин, L-фенилаланин, L-Пролин, L-Серин, L-Треонин, L-триптофан, L-Тирозин, L-Валин); Ултрамикрофилтриран суроватъчен протеин концентрат (овкусител малтодекстрин; хидролизиран суроватъчен протеин концентрат; L- декстроза, L – глутамин, какао на прах, аминопектин, креатин монохидрат, ароматизант , подсладител – сукралоза).
Продуктът предоставя 21.52 грама суроватъчен протеин във всяка една доза. Предупреждение за алергени: продуктът съдържа суровини от мляко.

Действие:Whey Matrix 50/50 Това е специална формула, съдържаща 50% протеинова смес, състояща се от концентриран протеин изолат "CFM " и суроватъчен протеин "WPC " и 47% въглехидрати. Формулата е допълнително подсилена с най-чистия креатин на пазара - Creapure® и глутамин - Kiowa®.

Основни предимства на суроватъчен протеин Whey Matrix 50/50
- Подпомага растежа на мускулите и възстановяването през деня и нощта.
- Съдържа смес от протеини с три степени на усвояване и различна асимилация (казеин, суроватъчен концентрат и изолат).
- Отлично съотношение между протеини и въглехидрати (50/47)
- Съдържа креатин монохидрат Creapure®, който подобрява силата, размера и силата на мускулите.
- Увеличава мускулната енергия, стимулира растежа.
- Във формулата е използван протеинов концентрат WPC Arla® и изолиран суроватъчен протеин от Glambia CFM®
- "Гъвкава" формула подходяща за използване по всяко време на деня.

Идеален за увеличаване на мускулния протеин
Формулата съдържа 50% суроватъчен протеин и 47% въглехидрати от най-високо качество. Съдържа специална смес с най-добрите налични източници на протеин, концентрат на суроватъчен протеин и CFM суроватъчен протеин изолат. По този начин се постига матричен протеин асимилационни различни скорости. Това е отличен протеин с много нисък процент на мазнини и с висока биологична стойност.

Изолиран микро - филтриран суроватъчен протеин CFM ®
Това е протеин за ултра-бързо усвояване. Благодарение на своя метод на извличане чрез мембрани ( "CFM" поточни микрофилтрация), суроватъчният протеине богат на естествено изолирани неденатурираните активни фракции, което означава чист и напълно натурален продукт. Получава се формула, която не съдържа наситени мазнини, холестерол и лактоза. Тази система позволява да се изолира суроватъчния протеин и продуктът да бъде с отличен вкус и съдържание между 93% и 95% функционален протеин.

Суроватъчен протеин концентрат ултра филтрация
Суроватъчният концентрат е протеин с отлично качество, което ни уверява, че всички важни аминокиселини и микрофракции са запазени - бета лактоглобулин, алфа лакталбумин, говежди серумен албумин, имуноглобулин тип G, лактоферин и глюкомакропептид.

Отлично съотношение между протеини и въглехидрати
Благодарение на отличното съотношение между протеини и въглехидрати, както и различните източници на протеини, Whey Matrix 50/50 може да се използва като заместител на храна, тъй като формулата осигурява продължителен приток на протеини с висока биологична стойност. Повишената мускулна работоспособност и изграждане се допълват от оптимално съдържание на въглехидрати .
Формулата съдържа малтодекстрин - въглехидрат с нисък гликемичен индекс, но с много бързо абсорбиране и освобождаване на това, което ни дава енергия!
Това прави тази формула идеален избор за натрупване на мускулна маса. Съотношението 50/47 между протеини и въглехидрати е един много интересен вариант за тези, които търсят да се увеличиване на активната мускулна маса, но в същото време избягват нежелано натрупване на мазнини. Това съотношение позволява да нсе качат активни килограми без излишни мазнини!

Креатин / Creapure®
Креатин монохидрат Creapure ® е една от най-доказаните хранителни добавки. Може да намерите по-евтин креатин, но не разполага с логото CREAPURE®, нямате гаранция, че не съдържа примеси. Creapure® е креатин монохидрат с най-висока чистота и се произвежда в Германия (лаборатория AlzChem). Креатинът ясно предизвиква увеличаване на възможностите в областта на максимална здравина и продължително физическо натоварване. Креатинът поддържа и подхранва мускулите, увеличава енергията и експлозивната сила, която е така необходима за всеки един спорт.
Creapure® е златен стандарт в света за креатин. В рамките на креатиновите продукти всички те могат да изглеждат еднакви, но всъщност не е така и е Creapure® изпъква.

Предназначение: WHEY MATRIX 50/50 yogurt lemon 8.0 Lb (Уей матрикс – йогурт лимон) е предназначена за активноспортуващи лица и допринася за по високата производителност по време на тренировка.

Начин на употреба: Преди или след тренировка заедно с храна бедна на белтъчини. един път на ден по една мерителна лъжичка (50.0 g) се поставят в 400 ml вода или мляко. Разбърква се до получаването на хомогенна течност. Препоръки: За постигане на максимален ефект, се препоръчва приемът да продължи не по-малко от 2 месеца, след което може да се направи почивка. След първоначалното отваряне на опаковката продуктът се съхранява в плътно затворени опаковки на сухо и проветриво място, без да се излага на пряка слънчева светлина.

Противопоказания: При свръхчувствителност към някоя от съставките.
Странични Действия: Не са наблюдавани в посочените дози.
Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца!
Да не се превишава препоръчителната дневна доза!
Продуктът не е лекарствено средство!
Продуктът не е заместител на разнообразното хранене!
Не се препоръчва на деца, бременни и кърмещи жени!
Съхранение: На сухо и прохладно място до 25ºС.

Количество:36 бр. за опаковки с нето тегло 1814.0 g – 4Lb(една мерителна лъжичка ~50.0 g).


Добави към кошницата:

  • Модел: 102086
  • 941 Брой в наличност
  • Произведено от: Vit.O.Best


Вашият IP адрес е: 54.166.146.211
Copyright © 2018 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.