Как да постигаме целите си - Браян Трейси

14.90лв

Защо едни преуспяват, а други остават само с мечтите си за по-добър живот?

Брайън Трейси уверено заявява, че пътят до успеха е вече известен. Милиони хора по света са започнали от нулата и са достигнали върха.

„Брайън Трейси е един от най-проницателните мислители и автори в света по проблемите на личния успех.“Марк Виктор Хансен,авторът на „Пилешка супа за душата”

Ако и вие искате да преуспеете, ако се стремите към богатство и личностно израстване, тази книга е за вас. Брайън Трейси ще ви покаже най-необходимите ви двадесет и един принципа, за да превърнете мечтите си в реалност. Неговата проста и ефективна система е довела повече от един милион души до върховете на успеха. Възползвайте се от нея и ще можете да постигнете всичко, което пожелаете, колкото и неизпълнимо да ви изглежда.Успехът е цел, а всичко останало е второстепенно! Ето я сърцевината на тази система. С нея ще придобиете умението да формулирате целите си и да съставяте планове за тяхното постигане – истинския залог за вашия успех. Ще се научите да определяте своите силни страни и приоритети. Но най-важното – ще се въоръжите с оръжие, с което ще бъдете победители до края на живота си.

Как да постигаме целите си - Браян Трейси

Добави към кошницата:

  • Модел: 902165
  • 100 Брой в наличност
  • Произведено от: Други


Вашият IP адрес е: 54.227.76.35
Copyright © 2019 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.