Турмалинов Колан -110 см

74.80лв

ЯПОНСКА ТЕХНОЛОГИЯ

Турмалиновият кожлан "Dr.Nature" е създаден по японска технология с използването на турмалинови кристали, постоянни магнити, бамбукови въглища и органичен германий. Те са имплантирани в трислойна структура на специална тъкан, изградена от високотехнологични полимерни влакна. Коланът идеално поддържа кръста и гръбначния стълб, стабилизира био-динамиката на тялото. Вградените високоактивни елементи отдават своето действие по време на използването на продукта.

Турмалиновият колан "Dr.Nature" е предназначен за превантивна грижа и подобряване на състоянието при остеохондроза на гръдните и лумбални прешлени на гръбначния стълб, херния на междупрешленните дискове, болки в областта на таза, мускулите на глезените и бедрата, ишиас, невралгии, спазми на бедрения мускул, разширени вени, отоци и болки в краката.

Ефективно се прилага за подобряване циркулацията на кръвта в долните крайници, за ускоряване зарастването на кости при счупвания, за предпазване от простатит, детоксикация на черния дроб, бъбреците, жлъчката, червата.

Използването на колана нормализира функциите на остеобластите (клетки, образуващи костната тъкан), възстановява ставите, междупрешленните дискове и костната тъкан.
Засилва устойчивостта на костите, стимулира производството на синовиална течност и осигурява надеждно смазване на ставните повърхности. Носенето на колана намалява износването на дисковете при остеохондроза, подобрява състоянието и функциите на гръбначния стълб, ускорява образуването на костен мазол след счупвания. Повишава еластичността на костно-ставните връзки, премахва мускулно напрежение, стрес, повишава устойчивостта и издръжливостта на организма. Подобрява съня, оказва общо-укрепващо действие.

турмалинов колан Dr. Nature

За какво може да се използва турмалиновия колан Dr. Nature?
* Болки в гърба, кръста, тазовата област;
* Дискова херния;
* Остеохондроза;
* Простудни заболявания;
* Ишиас и невралгии;
* Остеопороза;
* Отоци и отпадналост на долните крайници;
* Мускулни спазми на бедрата;
* Разширени вени;
* Простатит;
* Стомашно-чревен дискомфорт;
* Бъбречни проблеми;
* Нередовна менструация;
* Проблеми с кръвообращението;
* Нервно напрежение, стрес, умора;
* Заседнал начин на живот.

турмалинов колан Dr. Nature


Добави към кошницата:

  • Модел: 20900
  • 976 Брой в наличност
  • Произведено от: Doctor NatureВашият IP адрес е: 54.161.66.30
Copyright © 2018 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.