Magic Nuudles - Венец 400-490 бр.

32.00лв

Magic Nuudles - Венец 400-490 бр.

Този комплект на Magic Nuudles съдържа 400 - 490бр разноцветни био-разградими царевични пръчици и гъбичка.. Изключително подходящ подарък за момичета. Предвидено е определено количество извън показания модел, с което детето да се забавлява и експериментира, мечтае и играе! Кутията е само тематична, по желание може да не се прави венец, а всякакви други, различни фигурки.

Magic Nuudles® са продукти, които са направени от най-добрите естествени царевични пръчици в САЩ и са напълно натурални и безопасни, 100% биоразградими, екологично чисти образователни играчки.

Продуктът притежава пет Американски патента и е сертифициран от Американското общество на изпитване и материали (ASTM), притежава европейски и международни сертификати CE, EN71 (Европейски стандарт за играчки) и BPI (Института за биоразградими продукти).

Magic Nuudles - Венец 400-490 бр.

Създателят на Magic Nuudles, Д-р Рамани Нараян е виден професор по Химия и Биохимия, инженер в Мичиганския университет и един от най-добрите работещи учени по био и биоразградими полимери в областта в продължение на 30 години.

Magic Nuudles включва разноцветни пръчици и когато децата играят, се нуждаят само да докоснат нудълса до овлажнената гъба, за да направят края му лепкав, след което с лекота да го залепят за други нудълси, хартия, кожа, дрехи и дори огледални повърхности. Използвайки своето въображение, децата имат неограничена възможност да създават каквото си поискат. До известна степен Magic Nuudles® могат да заместят пластелина и дървените кубчета или напълно да ги заменят, поради своята безопасност и липса на всякакви вредни съставки (безопасни дори и при неволно поглъщане).

Да се учим, докато изработваме е популярна, новоизникваща концепция. Когато децата играят с Magic Nuudles, могат да строят, създават и декорират всичко, което могат да си представят. Magic Nuudles са широко разпространени, като ръчни материали, който чудесно спомагат за развиване на детската креативност и въображение.*

Количество: 400-490 бр.

Добави към кошницата:

  • Модел: 5-02-008
  • 945 Брой в наличност
  • Произведено от: Magic Nuudles


Вашият IP адрес е: 54.226.102.115
Copyright © 2019 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.