Чичко тревичко - леопард

9.98лв

Чичко тревичко - леопард

Чичко тревичко - леопард

Как да се грижим:

1. Поставете цялата кукла Чичко Тревичко© вьв вода, за не по-малко от 6 -8 часа, а след това я поставете вьрху чашката от ПВС пьлна с вода. (Забележка: Куклата Чичко Тревичко© трябва да бъде потопена във водата)
2. Поливайте го всеки ден, за да се осигури достатьчно влага.
3. Косата на Чичко Тревичко© ще започне да прораства в рамките на 5 до 7 дни през пролетта, лятото и есента.
(Забележка: Времето за прорастване ще бъде по-продължително (от 15 до 20 дни), ако става при зимни температури по-ниски от 15 градуса.
4. Вие можете да направите своя собствена прическа чрез подстригване, когато тревата порасне достатьчно дьлга.

Накарай Чичко Тревичко© бързо да порасне !
Всяка кукла Чичко Тревичко© е ръчна изработка и е направена от кокосови влакна, от които расте трева(коса), когато се полива. Тревата ще поникне бързо, обикновено в рамките на 5 до 7 дни. Косата на Чичко Тревичко© ще продължи да расте в продължение на около 2 месеца, ако се полива и оформя. Продуктът ще расте на дневна светлина или под непряка слънчева светлина.

Всичко, от което се нуждае Чичко Тревичко© е вода, светлина и любов! Куклите Чичко Тревичко© са направени от вермикулит и глави от чорапени влакна с многогодишни семена от райграс, вградени в горната част на главата. Това е неустоима настолна иновация, която се променя всекидневно, докато се полива. Когато косата(тревата) започне да расте, тя може да бъде подрязвана и оформяна в много забавни прически. Не се препоръчва за деца под 3-годишна възраст.

Добави към кошницата:

  • Модел: 501008
  • 945 Брой в наличност
  • Произведено от: Други


Вашият IP адрес е: 54.92.163.105
Copyright © 2018 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.