*Балсам за кожа и дърво BIO-LederBalsam

9.50лв

Балсам за кожа и дърво BIO-LederBalsam!

С естествен пчелен восък! Почиства, импрегнира и се грижи за кожени облекла, обувки и мебели. Немско производство и качество!


За всички видове гладка естествена кожа, напа, изкуствена и лачена кожа. Особено подходящ за естествено дърво и дървена градинска мебел.
Пчелният восък придава наситен меден аромат на BIO-Leather Balm. Той поддържа повърхността, подхранва, овлажнява и придава еластичност на кожата.
Ако желаете вашите обувки и ботуши да бъдат лъскави и да не пропускат вода, за да запазите добрият вид на вашите кожени изделия за по-дълго време ги почиствайте след всяка употреба.
Използвайте първо LeatherSoap и след това нанесете BIO-Leather Balm.
LeatherSoap добре разтваря мръсотията, а след това BIOLeather Balm омекотява, придава блясък, влагоустойчивост и отблъсква прахта. Същата първа и втора стъпка ви препоръчваме и преди дългосрочно съхранение на обувки, ботуши и др. кожени изделия. Това е един много удобен, практичен и модерен начин за почистване, подхранване, предпазване и импрегниране на кожени повърхности. По този начин чувствително се подобрява и значително се удължава живота на кожените изделия.

Опаковка: 150 ml.

Балсам за кожа и дърво BIO-LederBalsam


Добави към кошницата:

  • Модел: 51905
  • 948 Брой в наличност
  • Произведено от: Други


Вашият IP адрес е: 18.206.15.215
Copyright © 2019 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.