Дву фазен универсален почистващ препарат BIONUR

18.90лв

Иновативна формула!
Силно активен препарат за универсално почистване, особено ефективен срещу мазни петна!
Почистващ продукт с два отделни компонента в една бутилка!


Състав:По-малко от 5 % анионниповърхностноактивни вещества, лимонин, парфюми.

Многофункционално решение за всички видове твърди повърхности. Лесно премахва всекидневната мръсотия в цялата къща. Подходящ, както за кухни, така и за бани. Високоефективен продукт срещу котлен камък и мазни повърхности, оставяйки свеж аромат в дома ви. Подходящ за всякакъв тип повърхности като мивки, плочки, теракота, фаянс, подове, печки, плотове, санитарен фаянс, дръжки за врати, кошчета за боклук и др. Концентрираната формула не съдържа фосфати, агресивни киселини или белина на хлорна основа.

Инструкции за употреба: Разклатете добре преди употреба. Завъртете пулверизатора на „оn”. Напръскайте повърхността. След няколко минути изплакнете добре. Накрая полирайте като избършете с чиста, суха кърпа.

Внимание:
Да не се използва върху мрамор или други естествени каменни повърхности.
Преди да използвате върху боядисани повърхности първо тествайте върху малка незабележима повърхност.
Да не е в досег с очите и кожата!

Опаковка: 500 ml

Дву фазен универсален почистващ препарат BIONUR

Продуктите са произведени в една от най-съвременните западноевропейски фабрики за производство на биоразградими продукти.
За създаването им се използва слънчева енергия.
Продуктите са съобразени с всички европейски директиви (REACH - 2004/648/EO, 2006/1907/EO) и указанията на европейските организации имащи за цел подобряването на защитата на човешкото здраве и околната среда (A.I.S.E.; Sedex, SGS, CLP и др.)

Сертификатът Ecolabel помага за идентифициране на продукти и услуги, които имат намалено въздействие върху околната среда през целия им жизнен цикъл: от добива на суровини до производството, използването и унищожаването. Не е опасен за човешкото здраве и е биоразградим. Направен е само от минерали с естествен произход.

Продуктите притежават и сертификат OECD 302/B – тест за биоразградимост на продуктите, който се прави в специална лаборатория в Швейцария и потвърждава, че не само отделните съставки, но и цялата композиция на продукта се разграждат лесно.


Добави към кошницата:

  • Модел: 20314
  • 980 Брой в наличност
  • Произведено от: BIONUR


Вашият IP адрес е: 54.81.150.27
Copyright © 2018 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.