*Квадратен тиган със стъклен капак и капачка-дозатор (24х24 см)

209.90лв

Квадратен тиган със стъклен капак и капачка-дозатор (24х24 см)
ТОП ПРОДУКТ

Квадратен тиган със стъклен капак и капачка-дозатор (24х24 см)

Обем: 3.6 л
Тегло: 2.7 кг

Този тиган е предназначен за задушаване и пържене на ястия. В него може да се пържат зеленчуци, да се задуши яхния или месо.
Подсиленото дъно с дебелина 5,4 мм позволява да се разпределя топлината равномерно върху цялата повърхност на съда, така че Вашите продукти в него могат да се сготвят равномерно – както тези поставени в средата, така и тези в края на съда.

Квадратен тиган със стъклен капак и капачка-дозатор (24х24 см)

Специално конструирания вътрешен дизайн на тигана създава възможност за 30% повече обем, който да поддържа топлината на ястието за по-дълго време.

ТОП ПРОДУКТ

Другото уникално предимство на този тиган е, че можете, докато готвите да допълвате и подходящи сосове към ястието, благодарение на вградения дозатор в самата капачка.

По този начин можете да приготвите вашето ястие още по-апетитно. От Вас се изисква единствено да добавите в легенчето на капачката лъжичка ром, вино, бира, любим сос, масло или зехтин и тигана-чудо капка по капка ще доовкуси вашата храна.
Всички ние знаем, че сосовете разнообразяват вкуса и асортимента на ястията, обогатяват състава им. Благодарение на незалепващото каменно покритие, Вие с лекота можете да почистите тигана и да сте готови за следващото му използване.

Към всеки тиган има 2 броя памучни ръкохватки за дръжките.

Добави към кошницата:

  • Модел: 22513
  • 100 Брой в наличност
  • Произведено от: STONELINEВашият IP адрес е: 18.206.15.215
Copyright © 2019 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.