Кутия Лънч

19.50лв

Незаменим помощник за ученици, студенти и работещи за съхранение и пренасяне на храна (закуска, обяд и др.) Декоративно оформена, практична и със заключващ механизъм.
С наличие на Кутия Лънч Мини Стоп в комплекта за още по-добра функционалност.


Обем и размер:1 л – 19х16х6,8 см
Цвят на капака: циклама, син

Кутия Лънч

MOONSTAR са иновативни продукти, резултат на дълго проучване и експерименти и са начало на една нова епоха в кухнята. Високото качество, въвеждането на модерни декоративни цветове, практичният дизайн и функционалната модулна структура са само част от техните предимства. Освен това повечето продукти са със специална система за херметическо или вакуумиращо затваряне, което увеличава живота на храната няколко пъти и спестява на всяко домакинство купища пари! MOONSTAR запазват храната винаги свежа, а зеленчуците и плодовете съхраняват задълго полезните си съставки.

Продуктите на Moonstar притежават всички необходими сертификати за качество и безопасност на продукцията.

Гаранция за качество
MOONSTAR съдовете са с гаранция за качество, покриваща фабрични дефекти, като напуквания, обелвания и деформации при нормална (правилна) експлоатация според инструкциите (символите) върху конкретния продукт и в срока, предвиден от ЕС – 24 месеца. MOONSTAR съдовете са с живот 25 години при правилна експлоатация, грижи и съхранение!

Всички съдове MOONSTAR са направени от високотехнологични полимери от ново поколение и специални оцветители за хранителната индустрия, които са абсолютно безопасни за човешкото здраве. Създадени са по специална технология за полимерно производство, при която оцветителят не контактува с храната. Такъв тип полимери се използват в производството на високотехнологични продукти – космически технологии, медицински изделия, здравеопазване и др.


Добави към кошницата:

  • Модел: 24050
  • 974 Брой в наличност
  • Произведено от: MOONSTAR

Моля изберете:
Вашият IP адрес е: 18.206.15.215
Copyright © 2019 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.