Сет Купи Маджик

32.00лв

С 3 уникални кръгли купи запазвате всякаква храна свежа за дълго време. 100% херметизация, като извежда въздуха от кутията (система AIRTIGHT).

Обем и размер: 0,75 л – ø16,5×8,5 см
1,40 л – ø18,5×8,5 см
2,5 л – ø20,5×10,3 см
Цвят на капаците: тъмно розов, син

Сет Купи Маджик

MOONSTAR са иновативни продукти, резултат на дълго проучване и експерименти и са начало на една нова епоха в кухнята. Високото качество, въвеждането на модерни декоративни цветове, практичният дизайн и функционалната модулна структура са само част от техните предимства. Освен това повечето продукти са със специална система за херметическо или вакуумиращо затваряне, което увеличава живота на храната няколко пъти и спестява на всяко домакинство купища пари! MOONSTAR запазват храната винаги свежа, а зеленчуците и плодовете съхраняват задълго полезните си съставки.

Продуктите на Moonstar притежават всички необходими сертификати за качество и безопасност на продукцията.

Гаранция за качество
MOONSTAR съдовете са с гаранция за качество, покриваща фабрични дефекти, като напуквания, обелвания и деформации при нормална (правилна) експлоатация според инструкциите (символите) върху конкретния продукт и в срока, предвиден от ЕС – 24 месеца.
MOONSTAR съдовете са с живот 25 години при правилна експлоатация, грижи и съхранение!

Всички съдове MOONSTAR са направени от високотехнологични полимери от ново поколение и специални оцветители за хранителната индустрия, които са абсолютно безопасни за човешкото здраве. Създадени са по специална технология за полимерно производство, при която оцветителят не контактува с храната. Такъв тип полимери се използват в производството на високотехнологични продукти – космически технологии, медицински изделия, здравеопазване и др.

Подходящи за сервиране, микровълнова фурна (без капак), охлаждане.


Добави към кошницата:

  • Модел: 24013
  • 987 Брой в наличност
  • Произведено от: MOONSTAR

Моля изберете:

Вашият IP адрес е: 54.82.99.169
Copyright © 2019 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.