Volcano Turbo Wash

85.80лв

Volcano Turbo Wash

Невероятно, но факт!Специалистите от българската компания Green Master създадоха първия в света патентован електронен уред за вибрационно пране Volcano Turbo Wash®, който, според експерти, притежава всички качества да се превърне в световен мегахит. Новото техническо чудо заменя напълно нуждата от пране с автоматична пералня или ръчно пране, като постига отлични резултати, задоволявайки и най-високите изисквания на потребителите. При това уредът е с миниатюрни размери и тегло половин килограм, което го прави преносим и практически използваем навсякъде - в дома, в командировка, на почивка, на вилата.

Как работи този уникален продукт -VOLCANO Turbo Wash®?

ПералняVolcano Turbo Wash® се състои от малък електронен захранващ адаптор, кабел и вибрационен активатор, който е с размерите на портокал. Именно в активатора се крие тайната на уреда - мощен двигател, който генерира около 300 000 вибрации за час във водноперилния разтвор и напълно постига ефекта на най-доброто ръчно или машинно пране. С други думи, тези магически вибрации във водата премахват нуждата от изморително ръчно търкане на дрехите или сравнително скъпото откъм консумативи пране с автоматичната перална машина и при това се наслаждавате на отличен резултат - чисто и ухаещо на свежест пране.

Процесът на пране с VOLCANO Turbo Wash® - само три лесни стъпки:

Пералня Първа стъпка: Изберете подходящ съд за пране в зависимост от количеството дрехи, които ще перете. Напълнете го с топла вода, добавете перилен препарат и разбъркайте добре до пълното му разтваряне. Втора стъпка: Поставете активатора в средата на съда. Прибавете дрехите, които ще перете, като помните, че е необходимо те да плуват свободно във водата. Включете захранващия блок в електрическия контакт. След 1-2 часа процесът е приключил. Трета стъпка: Изключете устройството. Изплакнете и прострете дрехите. Насладете се на отличния резултат и невероятната свежест на прането.

Със закупуването на фантастичния уред VOLCANO Turbo Wash® печелите следните предимства:
До 100 % отличен резултат при изпиране на всякакви видове тъкани и дрехи, чрез патентован метод на вибрационно въздействие.
В процеса на пране не се деформират и увреждат дрехите, което е особено важно при тънки и фини материи, трикотаж, памучни и вълнени тъкани, изделия с много дантели и апликации.
Запазват се цветовете и структурата на тъканите.
Спестяване до 80% на електроенергия, перилен препарат, вода и пари.
Уредът е с малки размери и тегло, позволяващи използването му навсякъде: в дома, в командировка, на почивка, на вилата.
Висока надеждност и голям работен ресурс.
Безвреден и безопасен при експлоатация.
Освен всички видове дрехи, уредът изпира отлично и одеяла, постелки, губери, килими, пътни чанти, маратонки, обувки, детски играчки (пухени и гумени), пухени изделия, шалове, палта, шуби и всички други изделия, които могат да се перат с вода (при спазване на изискванията за изпиране на конкретното изделие, зададени от техните производители).

Пералня

Добави към кошницата:

  • Модел: 200099
  • 87 Брой в наличност
  • Произведено от: ДругиВашият IP адрес е: 34.204.175.38
Copyright © 2019 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.