*Magnolia Silver

25.90лв

Magnolia Silver

Магнитен декарбонизатор с дезинфекционен ефикт!
Два ефекта, за по-добро пране и миене на съдове!Magnolia Silver е прибор от ново поколение, с помощта на който успешно се решават проблемите с твърдата вода и се повишава качеството на пране и миене на съдове.

Благодарение на Magnolia Silver вие можете да превърнете всяка автоматична перална машина в най-съвременен модел, което освен гарантирания ефект на изпиране, осигурява и пълна дезинфекция на тъканите.

Magnolia Silver е система за хидродинамична обработка на водата с включен нано-силвър ефект, благодарение на което се повишава качеството на изпиране на дрехите и измиване на съдове в съдомиялни машини, като наред с това се гарантира пълна дезинфекция, благодарение на най-съвременната технология за дезинфекция Nano-Silver Technology.

Nano-Silver Тechnology

Magnolia Silver

Последно поколение система за дезинфекция, основана на отделяне на активно сребро, чийто частички имат нано-размери и във всяка перална и съдомиялна машина гарантират пълен дезинфекционен ефект.

Магнитна обработка на водата. В корпуса на устройството направен от специален полимер, са вградени двойка специални магнити, които формират мощно магнитно поле с ефективна конфигурация. Благодарение на това се понижава твърдостта на водата, в резултат на което се повишава ефективността на прането и миенето на съдовете. Така можете да се насладите на изключителни резултати, да получите пълна дезинфекция и икономия на значително количество електроенергия, омекотители, перилни и миещи препарати.

Magnolia Silver гарантира:

- тотална дезинфекция в перални и съдомиялни машини, благодарение на последно поколение дезинфекционна система – Nano Silver Technology;
- ефективна неутрализация на образуването на накипи по нагревателните елементи на перални и съдомиялни машини, което значително увеличава тяхната експлоатация;
- 100% икономия на омекотители за вода;
- до 65% икономия на перилни препарати;
- до 65% икономия на омекотители за дрехи;
- до 30% икономия на електроенергия;
- отлични резултати и повишаване качеството на пране и миене на съдове;
значителна икономия на средства.

Добави към кошницата:

  • Модел: 20008
  • 87 Брой в наличност
  • Произведено от: Други


Вашият IP адрес е: 3.209.10.183
Copyright © 2020 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.