Химикалка с магнит - 2900

41.04лв

Цвят: фукция
Дължина: 12 см
Лого;
Силният неодимов магнит (вграден в металния пръстен), оказва директно релаксиращо влияние, премахвайки умората в ръката и пръстите докато пишете.

Магнитите са едно от многото вълнуващи чудеса на природата.Магнитите са естествен компенсатор на постоянно намаляващото магнитно поле на Земята. Ползите от тяхното действие са познати още от древността. Магнитотерапията има болкоуспокояващ и противовъзпалителен ефект. Продължително носене на магнит трайно подобрява кръвообращението, преноса на кислород до всички клетки, тъкани и органи, а също така и дейността на ендокринната система и хормоналния баланс.

MAGNETIX Wellness е международна компания, базирана във Франкфурт, Германия и оперираща в 14 държави. От 1999г. насам, MAGNETIX Wellness успешно съчетават дизайнерски бижута със силата на магнитите. Компанията е специализирани изцяло в производството на магнитна бижутерия, като за произведените продукти се използват само неодимови магнити и сила на магнитно поле най-малко 1200 гауса, познати като едни от най-силните и трайни в света. За немската компания работят международни екипи от дизайнери, а ентусиазираните клиенти са над 10 милиона.

Химикалка с магнит - 2900

Добави към кошницата:

  • Модел: 6-01-2900
  • 971 Брой в наличност
  • Произведено от: MAGNETIX Wellness


Вашият IP адрес е: 54.227.76.35
Copyright © 2019 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.