Магнитна седалка (възглавница)

149.04лв

Създайте своя личен комфорт с магнитната седалка (възглавница) на MAGNETIX Wellness!

Многофункционална, релаксираща и двулицева;

Цветове: бяло и черно;

Магнити: 9 бр.;

Колан, позволяващ лесното прикрепяне към седалки и облегалки - в колата, офиса или дома;

Материал: текстил

Когато ползвате магнитната седалка (възглавница) без калъфката или спрямо цвета на калъфката, обръщайте внимание на това, че логото върху вътрешната част винаги трябва да сочи нагоре.

Магнитите са едно от многото вълнуващи чудеса на природата. Ползите от тяхното действие са познати още от древността. Магнитотерапията има болкоуспокояващ и противовъзпалителен ефект. Продължително носене на магнит трайно подобрява кръвообращението, преноса на кислород до всички клетки, тъкани и органи, а също така и дейността на ендокринната система и хормоналния баланс.

Магнитите са естествен компенсатор на постоянно намаляващото магнитно поле на Земята, а ползите от тяхното действие са познати още от древността. Магнитотерапията има болкоуспокояващ и противовъзпалителен ефект. Продължителното носене на магнит трайно подобрява кръвообращението, преноса на кислород до всички клетки, тъкани и органи, а също така и дейността на нервната, ендокринната, сърдечно-съдовата и костната система. Подпомага поддържането на хормоналния баланс, оказва благоприятно действие върху съня и емоционалното напрежение, подобрява паметта и метаболизма.

MAGNETIX Wellness е международна компания, базирана във Франкфурт, Германия и оперираща в 14 държави. От 1999г. насам, MAGNETIX Wellness успешно съчетават дизайнерски бижута със силата на магнитите. Компанията е специализирани изцяло в производството на магнитна бижутерия, като за произведените продукти се използват само неодимови магнити и сила на магнитно поле най-малко 1200 гауса, познати като едни от най-силните и трайни в света. За немската компания работят международни екипи от дизайнери, а ентусиазираните клиенти са над 10 милиона.

Магнитна седалка (възглавница)

Добави към кошницата:

  • Модел: 6-01-2622
  • 971 Брой в наличност
  • Произведено от: MAGNETIX Wellness


Вашият IP адрес е: 3.90.12.112
Copyright © 2019 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.