Магнитна бъркалка "Сапфир"

170.64лв

Концентрирана енергия за Вашето здравословно ежедневие!

Дължина на бъркалката: 18 см
Сила на магнитно поле: 2000 гаус
Материал:Неръждаема стомана и цирконий

С магнитните бъркалки и поставки за чаши и кани, ще имате възможността да се насладите на енергизирана вода - източник на живот през целия ден!

Изберете своята магнитна бъркалка, отразяваща хоби или любим символ. Подходящ подарък с магнитен ефект, както за мъж, така и за жена.

Магнитната вода влияе благоприятно на храносмилането, уринарния тракт, нервната система, намалява холестерола и регулира метаболизма. Повишава имунитета, повлиява главоболие, удължава живота на клетките и тонизира.

Зарадвай свой близък или приятел, като превърнеш този аксесоар в страхотен и оригинален подарък!

MAGNETIX Wellness е международна компания, базирана във Франкфурт, Германия и оперираща в 14 държави. От 1999г. насам, MAGNETIX Wellness успешно съчетават дизайнерски бижута със силата на магнитите. Компанията е специализирани изцяло в производството на магнитна бижутерия, като за произведените продукти се използват само неодимови магнити и сила на магнитно поле най-малко 1200 гауса, познати като едни от най-силните и трайни в света. За немската компания работят международни екипи от дизайнери, а ентусиазираните клиенти са над 10 милиона.

Магнитна бъркалка

Добави към кошницата:

  • Модел: 6-01-2427
  • 971 Брой в наличност
  • Произведено от: MAGNETIX Wellness


Вашият IP адрес е: 35.175.248.25
Copyright © 2019 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.