Енергиен магнитен аксесоар - Червена чакра

92.88лв

Енергийните аксесоари обединяват в едно магнитната сила и ефекта на медта, с психологията на цветовете и чакра терапията.

Червеният цвят олицетворява могъществото, силата, волята за победа и импулса. Символизира енергия, сила, динамика, активност, смелост, любов, страст, доминиращо начало, въстание.

Червената чакра (Коренова чакра) се намира се в основата на гръбначния стълб - свързана е с надбъбречни жлези и опорно-двигателна система. Представлява материалният свят, инстинктът за оцеляване и първичната връзка със земята и живота. Енергията, която протича през този център е изключително мощна. Основните фунции на първата чакра са свързани със силата, прочистването и утвърждаването на жизнената енергия.

Чакрите са основните енергийни центрове на човека, представляват въртящи се колела от енергия, познати още като вратите на живота. Те преобразуват енергиите на Вселената и ги интегрират в нашето тяло. Разположени са във финото енергийно тяло и се визуализират като лотоси с различни на брой венчелистчета във всяка чакра. Има много второстепенни чакри, но основните от тях са седем.

Материал: лице: неръждаема стомана, гръб: мед
Диаметър: 30 мм
Сила на магнитното поле: 2200 гаус

Начин на употреба:
Използвайте декоративната подложка за да прикрепите аксесоара към вашата дреха, като медната част или лого частта винаги трябва да сочи тялото. Остава стабилно на място след поставяне и не възпрепятства движенията в областта. Медта е важен елемент, ценен още и заради своето антибактериално действие.
Магнитите са едно от многото вълнуващи чудеса на природата, те са естествен компенсатор на постоянно намаляващото магнитно поле на Земята, а ползите от тяхното действие са познати още от древността. Магнитотерапията има болкоуспокояващ и противовъзпалителен ефект. Продължително носене на магнит трайно подобрява кръвообращението, преноса на кислород до всички клетки, тъкани и органи, а също така и дейността на ендокринната система и хормоналния баланс.

MAGNETIX Wellness е международна компания, базирана във Франкфурт, Германия и оперираща в 14 държави. От 1999г. насам, MAGNETIX Wellness успешно съчетават дизайнерски бижута със силата на магнитите. Компанията е специализирани изцяло в производството на магнитна бижутерия, като за произведените продукти се използват само неодимови магнити и сила на магнитно поле най-малко 1200 гауса, познати като едни от най-силните и трайни в света. За немската компания работят международни екипи от дизайнери, а ентусиазираните клиенти са над 10 милиона.

Енергиен магнитен аксесоар - Червена чакра

Добави към кошницата:

  • Модел: 6-01-2292
  • 971 Брой в наличност
  • Произведено от: MAGNETIX Wellness


Вашият IP адрес е: 54.196.26.1
Copyright © 2018 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.