Енергиен магнитен аксесоар - Синя чакра

92.88лв

Енергийните аксесоари обединяват в едно магнитната сила и ефекта на медта, с психологията на цветовете и чакра терапията.

Синият цвят се асоциира с авторитет, внушава власт, доверие, спокойствие, уравновесеност, разбиране, лоялност, традиция. Синьото е цветът на морето и небето – оттам идват асоциациите за безкрайност и дълбочина.

Синята чакра (чакра на гърлото) управлява изразяването, вдъхновението в речта и ораторските умения. Разположена е в областта на гърлото, контролира дейността на гласните струни, на чуването, на фаринкса и хранопровода. Символ е на звука, сънуването и чистотата.

Чакрите са основните енергийни центрове на човека, представляват въртящи се колела от енергия, познати още като вратите на живота. Те преобразуват енергиите на Вселената и ги интегрират в нашето тяло. Разположени са във финото енергийно тяло и се визуализират като лотоси с различни на брой венчелистчета във всяка чакра. Има много второстепенни чакри, но основните от тях са седем.

Материал: лице: неръждаема стомана, гръб: мед
Диаметър: 30 мм
Сила на магнитното поле: 2200 гаус

Начин на употреба:
Използвайте декоративната подложка за да прикрепите аксесоара към вашата дреха, като медната част или лого частта винаги трябва да сочи тялото. Остава стабилно на място след поставяне и не възпрепятства движенията в областта. Медта е важен елемент, ценен още и заради своето антибактериално действие.
Магнитите са едно от многото вълнуващи чудеса на природата, те са естествен компенсатор на постоянно намаляващото магнитно поле на Земята, а ползите от тяхното действие са познати още от древността. Магнитотерапията има болкоуспокояващ и противовъзпалителен ефект. Продължително носене на магнит трайно подобрява кръвообращението, преноса на кислород до всички клетки, тъкани и органи, а също така и дейността на ендокринната система и хормоналния баланс.

MAGNETIX Wellness е международна компания, базирана във Франкфурт, Германия и оперираща в 14 държави. От 1999г. насам, MAGNETIX Wellness успешно съчетават дизайнерски бижута със силата на магнитите. Компанията е специализирани изцяло в производството на магнитна бижутерия, като за произведените продукти се използват само неодимови магнити и сила на магнитно поле най-малко 1200 гауса, познати като едни от най-силните и трайни в света. За немската компания работят международни екипи от дизайнери, а ентусиазираните клиенти са над 10 милиона.

Енергиен магнитен аксесоар - Синя чакра

Добави към кошницата:

  • Модел: 6-01-2288
  • 971 Брой в наличност
  • Произведено от: MAGNETIX Wellness


Вашият IP адрес е: 54.196.26.1
Copyright © 2018 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.