Енергиен магнитен аксесоар - Оранжева чакра

92.88лв

Енергийните аксесоари обединяват в едно магнитната сила и ефекта на медта, с психологията на цветовете и чакра терапията.

Oранжевият цвят стимулира ентусиазма, щастието и търсенето на новото в живота.

Оранжевата чакра (Сакрална чакра) е свързана с отделителната и половата система. Разположена е в опашните прешлени, на 3 до 5 см под пъпа. Отговаря за желанието, въображението, халюцинациите, сетивността и нуждата от семейство. Асимилацията, създаването на потомство, лимфната система и менструалните течения се дължат на въздействието на този енергиен център.

Чакрите са основните енергийни центрове на човека, представляват въртящи се колела от енергия, познати още като вратите на живота. Те преобразуват енергиите на Вселената и ги интегрират в нашето тяло. Разположени са във финото енергийно тяло и се визуализират като лотоси с различни на брой венчелистчета във всяка чакра. Има много второстепенни чакри, но основните от тях са седем.

Материал: лице: неръждаема стомана, гръб: мед
Диаметър: 30 мм
Сила на магнитното поле: 2200 гаус

Начин на употреба:
Използвайте декоративната подложка за да прикрепите аксесоара към вашата дреха, като медната част или лого частта винаги трябва да сочи тялото. Остава стабилно на място след поставяне и не възпрепятства движенията в областта. Медта е важен елемент, ценен още и заради своето антибактериално действие.
Магнитите са едно от многото вълнуващи чудеса на природата, те са естествен компенсатор на постоянно намаляващото магнитно поле на Земята, а ползите от тяхното действие са познати още от древността. Магнитотерапията има болкоуспокояващ и противовъзпалителен ефект. Продължително носене на магнит трайно подобрява кръвообращението, преноса на кислород до всички клетки, тъкани и органи, а също така и дейността на ендокринната система и хормоналния баланс.

MAGNETIX Wellness е международна компания, базирана във Франкфурт, Германия и оперираща в 14 държави. От 1999г. насам, MAGNETIX Wellness успешно съчетават дизайнерски бижута със силата на магнитите. Компанията е специализирани изцяло в производството на магнитна бижутерия, като за произведените продукти се използват само неодимови магнити и сила на магнитно поле най-малко 1200 гауса, познати като едни от най-силните и трайни в света. За немската компания работят международни екипи от дизайнери, а ентусиазираните клиенти са над 10 милиона.

Енергиен магнитен аксесоар - Оранжева чакра

Добави към кошницата:

  • Модел: 6-01-2291
  • 971 Брой в наличност
  • Произведено от: MAGNETIX Wellness


Вашият IP адрес е: 54.196.26.1
Copyright © 2018 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.