Power-сърце "Стомана"

84.24лв

Продуктите от серията „Power Hearts” са изключително популярни сред хората изложени на стрес в ежедневието. Оригиналните Power-сърца представляват мощни неодимови магнити (сила на магнитно поле 2200 гауса) с декоративни подложки, които позволяват лесно и надеждно прикрепяне към дрехи и превръзки, в близост до човешкото тяло.

Метал: неръждаема стомана

Начин на употреба:
Използвайте декоративната подложка за да прикрепите Power-сърцето към вашата дреха, като медната част или лого частта винаги трябва да сочи тялото. Медта е важен елемент, ценен още и заради своето антибактериално действие. Вашето Power-съцето остава стабилно на място след поставяне и не възпрепятства движенията в областта.

Магнитите са едно от многото вълнуващи чудеса на природата. Ползите от тяхното действие са познати още от древността. Магнитотерапията има болкоуспокояващ и противовъзпалителен ефект. Продължително носене на магнит трайно подобрява кръвообращението, преноса на кислород до всички клетки, тъкани и органи, а също така и дейността на ендокринната система и хормоналния баланс.

MAGNETIX Wellness е международна компания, базирана във Франкфурт, Германия и оперираща в 14 държави. От 1999г. насам, MAGNETIX Wellness успешно съчетават дизайнерски бижута със силата на магнитите. Компанията е специализирани изцяло в производството на магнитна бижутерия, като за произведените продукти се използват само неодимови магнити и сила на магнитно поле най-малко 1200 гауса, познати като едни от най-силните и трайни в света. За немската компания работят международни екипи от дизайнери, а ентусиазираните клиенти са над 10 милиона.

Power-сърце

Добави към кошницата:

  • Модел: 6-01-177
  • 971 Брой в наличност
  • Произведено от: MAGNETIX Wellness


Вашият IP адрес е: 35.175.248.25
Copyright © 2019 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.