*Турмалинов накитник

20.90лв

ЯПОНСКА ТЕХНОЛОГИЯ

3 ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНИ СЛОЯ

Турмалинов Накитник

Ефективно подпомага при:
· Болка и схващане в областта на китките и пръстите на ръцете;
· Артроза и артрит на ръцете;
· Шипове, подутини и отоци по ръцете, дланите и пръстите;
· Болки в ставите при промяна на времето;
· Навяхване в облатта на китките;
· Подобрява циркулацията и очиства кръвта;
· Нормализира артериалното налягане;
· Ускорява зарастването при фактури;
· При напрежение и умора на ръцете или пръстите;
· Изтръпване, измръзване и синдром на студените ръце;
· При активно спортуване или тежки физически натоварвания;
· Активира енергийните меридиани.

Турмалиновият накитник "Dr.Nature" е създаден по японска технология с използването на турмалинови кристали, постоянни магнити, бамбукови въглища и органичен германий. Те са имплантирани в трислойна структура на специална тъкан, изградена от високотехнологични полимерни влакна.

Турмалинът е природен минерал (скъпоценен камък), със сложен и променлив състав, от който зависи и цвета на конкретния кристал. Той проявява пиро- и пиезоелектрични свойства – при нагряване или механично третиране в кристалната решетка протичат процеси, благодарение на които кристалът генерира слаб ток. В организма на всеки човек, при правилно съотношение на положителните и отрицателните заряди, протича слаб ток от порядъка на 0.06 mA. Турмалиновите кристали от своя страна произвеждат ток със същата сила. Това дава възможност да се възстанови енергийното равновесие в организма и да се стимулира кръвообращението.

Турмалинът е уникален природен кристал. Той излъчва едновременно инфрачервена топлина, отрицателни йони (въздушни витамини), генерира вихрово магнитно поле, активира клетките, балансира биотока в организма. Благодарение на турмалина се постига изключителен оздравителен резултат, който не може да се постигне с никой друг минерал, познат на човека. Наред с основните си биохимични и биофизични качества, турмалинът има мощен ефект за защита на организма от вредни електромагнитни излъчвания от околната среда. Взаимодействието му с кръвта и енергийните потоци в организма, способства за отпускане на гладките мускули на вътрешните органи, протича дълбочинно активиране на енергийните меридиани, подобрява се еластичността на съдовете, циркулацията на кръвта и лимфата. Повишава се съдържанието на кислород в кръвта, активира се клетъчната енергия, ефективно се релаксира нервната система и се усилват имунните функции на клетката. От всички познати пиродни минерали, само турмалинът „носи“ постоянен електричен заряд и за това го наричат кристален магнит. При нагряване, турмалинът създава слабо магнитното поле, излъчва отрицателни йони, които действат.

Добави към кошницата:

  • Модел: 20903
  • 981 Брой в наличност
  • Произведено от: Doctor Nature


Вашият IP адрес е: 3.90.12.112
Copyright © 2019 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.