Premium Collection For Men – 603

28.60лв

Вдъхновен от Acqua Marine - Armani

Вид: Свежи, водни аромати– включва „unisex” ароматите, както и свежите такива (бергамот, мандарин, грейпфрут, морски водорасли).

Връхни нотки: мандарина, грейпфрут
Сърдечни нотки: посидония, розмарин
Базисни нотки: кедрово дърво, бял мускус

Серията мъжки парфюми Urban Behaviour Premium Collection е създадена от екип от най-добрите френски парфюмеристи. Лабораториите, в които са подбрани парфюмните композиции се намират в „Световната столица на парфюмите“ – френския град Грас.
Колекцията Urban Behaviour въплатява духа на динамичния (градски) начин на живот. Тя е създадена за хората, които имат забързано ежедневие, но същевременно искат да се чувстват добре и да създават силно впечатление. Доброто самочувствие е важно както в работната обстановка, така и в личния живот!
Колекцията Urban Behaviour е създадена с изискване да предоставя 12 часово действие на парфюмните си композиции. Тя е представена в специално разработен атрактивен дизайн и достига до вас с изключително високо качество и атрактивни цени!
Парфюмните композиции на Urban Behaviour Premium Collection са с висока концентрация на парфюмното масло, обезпечаващо 12-часовото действие:
Мъжка серия – 18 % (eau de parfum).

Серията мъжки парфюми на Urban Behaviour Premium Collection е предназначена за силните и чаровни мъже, но също така и за спокойните и уравновесени мъже, за известните и неизвестните, за добрите и лошите, за мъжете на различна възраст, за изтънчените и небрежните.

Серията Urban Behaviour ще Ви даде усещане за адреналин, решителност, действие, сила и удоволствие до краен предел и винаги ще бъдете с ярка индивидуалност!

Мъжки парфюм

Количество: 50 мл


Добави към кошницата:

  • Модел: 7960350
  • 988 Брой в наличност
  • Произведено от: Други


Вашият IP адрес е: 3.80.85.76
Copyright © 2018 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.