*Premium Collection For Woman – 511

42.90лв

Вдъхновен от Omnia Cristalline - Bulgari

Вид: Цветен

Връхни нотки: мандарина
Сърдечни нотки: жасмин, момина сълза
Базисни нотки: сандалово дърво, амбра, мускус

Серията дамски парфюми Urban Behaviour Premium Collection е създадена от екип от най-добрите френски парфюмеристи. Лабораториите, в които са подбрани парфюмните композиции се намират в „Световната столица на парфюмите“ – френския град Грас.
Колекцията Urban Behaviour въплатява духа на динамичния (градски) начин на живот. Тя е създадена за хората, които имат забързано ежедневие, но същевременно искат да се чувстват добре и да създават силно впечатление. Доброто самочувствие е важно както в работната обстановка, така и в личния живот!
Колекцията Urban Behaviour е създадена с изискване да предоставя 12 часово действие на парфюмните си композиции. Тя е представена в специално разработен атрактивен дизайн и достига до вас с изключително високо качество и атрактивни цени!
Парфюмните композиции на Urban Behaviour Premium Collection са с висока концентрация на парфюмното масло, обезпечаващо 12-часовото действие:
Дамска серия – 22 % (eau de parfum).

Серията дамски парфюми на Urban Behaviour Premium Collection е предназначена за предизвикателните и чаровни жени, но също така и за скромните и нежни жени, за известните и неизвестните, за жените на различна възраст, за изтънчените и небрежните.

Серията Urban Behaviour ще Ви даде усещане за адреналин, решителност, действие, сила и удоволствие до краен предел и винаги ще бъдете с ярка индивидуалност!

Дамски парфюм

Количество: 100 мл


Добави към кошницата:

  • Модел: 80511
  • 988 Брой в наличност
  • Произведено от: Други


Вашият IP адрес е: 34.204.183.113
Copyright © 2020 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.