ЛЕЧЕБНИ ГЪБИ

9.99лв

Книга ЛЕЧЕБНИ ГЪБИ

Автор: Д-р Милен Христов, ДМ


Целта на това издание е да се информират всички читатели, които се интересуват от огромните възможности на лечебните (виталните) гъби,които са мощни природни средства. Тези гъби се борят с причината на заболяването, а не с неговите симптоми.

Използването на микотерапията е насочено към цялостно възстановяване на здравето на човека. Това се осъществява чрез постигане на вътрешна хармония на организма - хомеостаза. Хомеостазата е способността на отворената система да съхранява постоянството на своето вътрешно състояние посредством координирани реакции, насочени към поддържане на динамичното равновесие, т.е.равновесието на многото съставни елементи на човешкия организъм - минерални вещества, микроелементи, ензими, хормони, вода, електролити и имунни клетки.

Книгата дава обща информация, свързана с употребата на лечебните гъби и е само за справка. Информацията се основава на събраната литература за използването им и дългогодишния опит на традиционната Китайска медицина, Японската и Руската школи по фунготерапия и Германската асоциация на виталните гъби.

ЛЕЧЕБНИ ГЪБИ

Добави към кошницата:

  • Модел: 94
  • 100 Брой в наличност
  • Произведено от: Други


Вашият IP адрес е: 54.226.209.201
Copyright © 2018 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.