Naturhof Крем с див кестен - 500 мл.

11.58лв

Naturhof Крем с див кестен - 500 мл.

Действие:
Naturhof Крем с див кестен е изключително ефикасен в борбата с неприятните симптоми, съпътстващи състояния като разширени вени, флебит и посттромботичен синдром.

Маслото от див кестен може да помогне при съдови проблеми като първична варикоза (разширени вени) и хронична венозна недостатъчност при крайниците - състояния, при което се наблюдава нарушено кръвообращение, изразяващо се в повишено кръвно налягане в крайните вени на краката. Екстрактът от див кестен оказва свиващ ефект върху вените и артериите. Освен това предотвратява разграждането на капилярните стени. То съдържа съставки които подобряват циркулацията на кръвта в тялото. По този начин подобрява кръвообращението в кръвоносните съдове на краката и потушава симптомите на варикоза.

Редуцира неприятния дискомфорт, дължащ се на венозна недостатъчност. Хроничната венозна недостатъчност е проблем застрашаващ страдащите от начална фаза на разширени вени хора. Екстрактът от див кестен предотвратява появата на тези симптоми и ефективно се бори с разширените вени.

Naturhof Крем с див кестен:
- Понижава усещането за болка и крампи в краката.
- Предпазва от отичане на краката, тъй като регулира баланса на течности във вените.
- Намалява пропускливостта на капилярите поради наличието на аесцин.
- Редуцира подуването и възпалителните процеси
- Подобрява еластичността на вените

Съдържание:вода, цетеарилов алкохол, течен парафин, глицерин, стеаринова киселина, екстракт от семена на див кестен, цетеарет-20, цетеарет-25, диметикон, феноксиетанол, етилхексиглицерин, алкохол денат, евгенол, Натриев Акрилатите съполимер (и) PPG-1 тридецет- 6, парфюм, кумарин, бензилов алкохол.

Naturhof Крем с див кестен - 500 мл.

Начин на употреба: Нанесете крема с нежни масажиращи кръгови движения върху проблемната зона. Използвайте няколко пъти дневно или при необходимост. Не нанасяйте крема върху отворени рани и лигавица. Да не се използва за деца. Продуктът е създаден само за външна употреба. Избягвайте контакт с очите. Съхранявайте на места недостъпни за деца.

Количество: Опаковка: 500 ml

Добави към кошницата:

  • Модел: 3-05-029
  • 978 Брой в наличност
  • Произведено от: Naturhof


Вашият IP адрес е: 54.145.83.79
Copyright © 2018 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.