Naturhof Конски гел-балсам - 500 мл.

18.70лв

Naturhof Конски гел-балсам - 500 мл.

Действие:
- Облекчава болката и усещането за скованост в ставите
- Неутрализира болката и дискомфорта в мускулите
- Подходящ при хронична болка и спортни травми
- Премахва зачервяването и подуването

Конският гел-балсам един от най-популярните продукти в света за облекчаване на болка в мускулите и ставите. Подходящ е както за смекчаването на хронични състояния, така и при спортни травми или травми в следствие на високо физическо натоварване. Този продукт е изключително подходящ за масаж, поради своя отпускащ и охлаждащ ефект.

Редовната употреба на Naturhof Конски гел-балсам с високо съдържание на рициново масло намалява болезненото усещане при артрит. Нанесен с нежни масажиращи движения в областта на болезнените стави, този гел-балсам попива в дълбочина и спомага за неутрализирането на неприятното усещане за болка и скованост. Рициниловата киселина, налична в рициновото масло, притежава силни противовъзпалителни свойства и е отличен помощник при болка (включително и хронична) в долната част на гърба, ставите и стъпалата.

Благодарение на своите мощни свойства, маслото от алпийски клек противодейства на зачервяванията и подуванията, както и на болката и дискомфорта в ставите. Използван редовно във формулата на Naturhof, той може да помогне за облекчаването на общите мускулни болки и неразположения.

Naturhof Конски гел-балсам с природни масла и екстракти редуцира болката в проблемните зони и помага на тялото да се възстанови и освободи от натрупаното напрежение.

Съдържание: вода, алкохол денат, PEG-хидрогенирано рициново масло, етоксидигликол, пропилен гликол, карбомер, С12 -15 парет-12, феноксиетанол, метилпарабен, етилпарабен, бутилпарабен, пропилпарабен, масло от алпийски клек, камфор, натриев хидроксид, дисодиум EDTA (етилендиаминтетраоцетова киселина), ментол, парфюм, лимонен, кумарин, цинамал, линалол, цинамил алкохол, C.I. 19140, C.I. 42090

Naturhof Конски гел - 500 мл.

Начин на употреба: Нанесете гел-крема с нежни масажиращи кръгови движения върху проблемната зона. Използвайте няколко пъти дневно или при необходимост. Не нанасяйте гел-крема върху отворени рани и лигавица. Да не се използва за деца. Продуктът е създаден само за външна употреба. Избягвайте контакт с очите. Съхранявайте на места недостъпни за деца.

Количество: Опаковка: 500 ml

Добави към кошницата:

  • Модел: 3-05-021
  • 978 Брой в наличност
  • Произведено от: Naturhof


Вашият IP адрес е: 35.175.182.106
Copyright © 2018 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.