*Терапевтичен охлаждащ гел с дяволски нокът

34.50лв

При болки и оток на ставите! С доказан ефект върху пациенти!

Сертифициран по TÜV, DIN и Dermatest (оценка много добър)!
Eimermacher препоръчва за подпомагане при: болка и оток на ставите - улеснява се подвижността; хронични оплаквания като артрит, артроза, ревматизъм и др.

Активни съставки: екстракт от дяволски нокът, алое вера, камфор, масло от мента, ментол, пантенол, глицерин. Без парабени.

Терапевтичен охлаждащ гел с дяволски нокът

Действие: Дяволският нокът съдържа многобройни биологичноактивни компоненти – гликозиди и стероли. Най-ценният от тях е харпагозид – със силно изразени противовъзпалителни и болкоуспокояващи свойства. Изследванията показват, че харпагозидът потиска действието на ензима, отговорен за възпалението на хрущялната тъкан. В резултат се намалява болката и отокът на възпалените стави, улеснява се тяхната подвижност. В комбинация със силно охлаждащите свойства на маслото от мента и ментола, гелът бързо намалява болката и отока в ставите. Алое вера, пантенолът и глицеринът имат хидратиращо, омекотяващо и подхранващо действие за кожата.

Допълнително действие: Криотерапия : Въпреки че произходът на криотерапията, по-известна като охлаждаща терапия, датира от древността, тя все още се използва за ефективно лечение на болката и до днес. Охлаждането може да облекчи остра болка, както да подпомогне при оток. При прилагане на локализирана охлаждаща обработка също така може да има допълнително противовъзпалително, релаксиращо и подобряващо резултатите действие. Охлаждането бързо се усеща върху повърхността на кожата.

Охлаждащият гел с дяволски нокът е тестван на представителна група от 30 тестови лица, избрани в рамките на стандартизиран тест за оценка, осъществен под строг мониторинг.

Начин на употреба: При необходимост се нанася тънък слой от гела върху чиста и здрава кожа в проблемните зони, 2-3 пъти на ден с леки масажни движения. Гелът се абсорбира бързо, без да оставя лепкави следи.

Количество: 200 ml

Добави към кошницата:

  • Модел: 50102
  • 900 Брой в наличност
  • Произведено от: ENZBORN


Вашият IP адрес е: 34.204.173.45
Copyright © 2019 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.