*Аюрвит мултивитамин (Ayurvit Multivitamin), 40 капсули

27.90лв

Аюрвит мултивитамин (Ayurvit Multivitamin), 40 капсули

Витамини и минерали от Аюрведа!
Ayurvit Multivitamin е аюрведична комбинация, която доставя на организма богата палитра натурални витамини, минерали и антиоксиданти. Съдържат едни от най-добрите естествени източници на порезни вещества, които ще ви заредят с енергия и жизненост.

Аюрвит мултивитамин (Ayurvit Multivitamin), 40 капсули

Състав:Всяка капсула съдържа екстракти от: корени на Ашваганда - 50mg; плодове на Амла - 50mg; семена на Сида кордифолия - 50mg; листа от Люцерна на прах - 50mg; корени на Морков - 50mg; надземната част на зимна пшеница - 50mg; стебла на Гудучи - 50mg; надземната част на Бабини зъби - 50mg; листа на Бакопа - 50mg; Екстракт от Трифала [плодове от семейство Миробланови (Бибитаки 33,3%, Амалаки 33,3%, Харитаки 33,3%] - 50mg;

Deep Ayurveda препоръчва за подпомагане при:
- хронична умора;
- отпадналост и чувство за слабост;
- бедно на витамини и минерали хранене;
- често и продължително боледуване;
- понижен имунитет;
- оксидативен стрес.

Предпазва от унищожителното действие на свободните радикали, поддържа имунитета, подпомага детоксикацията. Балансира метаболизма, подпомага храносмилането, тонизира тъканите.

Начин на употреба:2 капсули дневно.

Количество: 40 капсули

Аюрведа е древно учение, индийска система за природна и холистична медицина, буквално означаваща "знание за живота".
Като всяка древна наука, знанията са предавани устно от десетки поколения мъдреци в Индия, докато не започва да се събира в текст преди около 5 хиляди години. Най-старите известни текстове на Аюрведа са Чарака Самхита, Сушрута Самхита и Ащанга Хрудая. Тези текстове подробно описват въздействието на петте елемента, намиращи се в космическата система - земя, вода, въздух, огън, пространство – върху нашата индивидуална система и излагат важността от поддържането на тези елементи балансирани за здравословен и щастлив живот.
Част от развитието на това древно знание е свързано с комбинирането на лечебни растения, благодарение на които се повлияват редица проблеми и се предотвратява развитието на други.

Добави към кошницата:

  • Модел: 30604
  • 953 Брой в наличност
  • Произведено от: Deep Ayurveda


Вашият IP адрес е: 35.175.248.25
Copyright © 2019 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.