*Арджуна, 40 капсули

24.90лв

Арджуна е част от "Златния списък на Аюрведа". В древни източници за нея е записано: "Ние намерихме растение, което прави чудеса, които е трудно да си представим, че съществуват в действителност". Арджуна е основният сърдечен тоник в Аюрведа. Подобрява кръвообращението, дава сила на организма, нормализира артериалното налягане, понижава нивата на холестерола и триглицеридите, спомага за намаляване окислението на LDL. Подпомага укрепването и функциите на черния дроб и подпомага възстановителните процеси на чернодробната тъкан.

Арджуна, 40 капсули

Състав:Всяка капсула съдържа екстракти от: Екстракт от плодовете на Терминалия aрджуна (Terminalia arjuna (4:1) (еквивалентно на 2000 mg Арджуна плодове, съдържа танин NLT 12% отговарящо на 60.00 mg.).

Deep Ayurveda препоръчва за подпомагане при:
- проблеми със сърдечно- съдовата система;
- хипертония;
- повишени нива на холестерола;
- исхемична болест;
- сърдечна недостатъчност;
- подобрява функциите и възстановяването на черния дроб;
- трудно зарастващи рани;
- мощен антиоксидант;

Основно действие:
Поддържа здравословно кръвно налягане, нормална функция на сърцето стимулира сърдечно-дихателната издръжливост.
Подобрява потока на кръвта през коронарните артерии, намалявайки вероятността за образуване на тромб и защитава сърдечните мускули.
Намалява нивата на липидите в кръвта и предотвратява втвърдявнето на кръвоносните съдове като намалява натрупването на липиди в артериите.
Подобрява помпената функция на сърцето.

Начин на употреба:2 капсули дневно.

Количество: 40 капсули

Аюрведа е древно учение, индийска система за природна и холистична медицина, буквално означаваща "знание за живота".
Като всяка древна наука, знанията са предавани устно от десетки поколения мъдреци в Индия, докато не започва да се събира в текст преди около 5 хиляди години. Най-старите известни текстове на Аюрведа са Чарака Самхита, Сушрута Самхита и Ащанга Хрудая. Тези текстове подробно описват въздействието на петте елемента, намиращи се в космическата система - земя, вода, въздух, огън, пространство – върху нашата индивидуална система и излагат важността от поддържането на тези елементи балансирани за здравословен и щастлив живот.
Част от развитието на това древно знание е свързано с комбинирането на лечебни растения, благодарение на които се повлияват редица проблеми и се предотвратява развитието на други.

Добави към кошницата:

  • Модел: 30621
  • 953 Брой в наличност
  • Произведено от: Deep Ayurveda


Вашият IP адрес е: 18.232.55.175
Copyright © 2020 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.