Ехинацея – био сок

55.45лв

Царицата на имунитета! За деца и възрастни! Без консерванти!

Състав:100% прясно изцеден сок от свежи листа на ехинация (echinacea purpurea (1:0,65-0,85)).

Sanct Bernhard препоръчва за подпомагане при: слаб имунитет, чести заболявания, особено при деца, възпаления на горните дихателни пътища, възпаления на уринарния тракт.

Действие: Ехинацеята е силен имуномодулатор, като същевременно има противовъзпалително, антимикробно, противораково действие. Силно препоръчителна е за хора, които боледуват често и имат необходимост от стимулиране на имунната система, благодарение на богатият си състав, който осигурява синергична подкрепа за имунитета. Най-често се използва за профилактика на болести като обикновена настинка, кашлица и респираторни инфекции, чести заболявания, но наред с това успешно се прилага при различни възпалителни процеси. Има доказан ефект на силен антиоксидант, благoдарение на което сe намаляват вредните въздействия на свободните радикали причиняващи артрит, сърдечни болести и стареене. Ехинацеята е най-добрия имуномодулатор за детския организъм. Действа ефективно и безвредно като подкрепя детския организъм в борбата му с причинители на различни забoлявания.

Ехинацея – био сок

Начин на употреба: Възрастни: 2 пъти дневно по 5мл. Може да се употребява неразреден или разтворен в малко вода.
Деца между 10 и 16 години: 1-2 пъти дневно по 4 мл.
Деца между 4 и 10 години: 2-3 пъти дневно по 2 мл.
Поради натуралния произход на сока от ехинацея, се допуска разлика в цвета и консистенцията за различните партиди!

Количество: Опаковка - 200 мл

Знаете ли. че ...
Сокът от ехинацея представлява мощен природен антибиотик. Съдържа флавоноиди, полизахариди, фитостероли, етерично масло, различни фенолни съединения и др. Ехинацея се препоръчва при отслабена имунна система и всякакъв вид бактериални инфекции и възпаления на дихателните пътища. Сокът от ехинацея прочиства кръвта и лимфите. Много успешно може да замести тежките и вредни в редица случаи антибиотици,които убиват и добрите бактерии и натоварват черния дроб. Помага при бъбречни и пикочни инфекции. Доказано е, че ехинацеята успешно се бори с над 150 различни вида вируси. Засилва изклщчително имунната защита на организма. Препоръчва се при най-разнообразни хронични възпаления на гърлото, горните и долните дихателни пътища, ушите, сунусите, бронхит, кашлица, настинки, грипове.

Добави към кошницата:

  • Модел: 30504
  • 942 Брой в наличност
  • Произведено от: Sanct Bernhard


Вашият IP адрес е: 54.221.147.93
Copyright © 2018 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.