*MSM на OstroVit за поддържане на здрави стави, нокти и коса

33.50лв

MSM на OstroVit за поддържане на здрави стави, нокти и коса

MSM на OstroVit за поддържане на здрави стави, нокти и коса

Състав: метилсулфонилметан, пълнители - микрокристална целулоза, нишесте, противослепващи агенти: силициев диоксид, магнезиеви соли на мастни киселини

Действие:
- Поддържа структурата на сухожилията и мускулите
- Допринася за синтеза на колаген и съединителна тъкан
- Подпомага поддържането на киселинния баланс на кръвта
- Укрепва ноктите и предпазва косата от накъсване

MSM на OstroVit е богат източник на метилсулфонилметан, широко използвано органично съединение на сярата. Това съединение се среща в природата в много плодове и зеленчуци, а също и в продукти от животински произход като яйца, месо, прясно краве мляко.

Сярата е един от най-често срещаните минерали в човешкия организъм заедно с калция и фосфора. Тя играе изключително важна роля в синтеза на аминокиселините, ензимите, имуноглобулините и глутатиона.

MSM на OstroVit е хранителна добавка, която често се препоръчва при състояния, характеризиращи се с проблеми със ставите, както и за подобряване на състоянието на косата, кожата и ноктите.

MSM на OstroVit помага при остеоартрит и болки в ставите
Тази висококачествена хранителна добавка помага за намаляване на възпалението на ставите като същевременно подобрява гъвкавостта и възстановява производството на колаген. Редовният прием на MSM подпомага на тялото по естествен начин да формира нова ставна и мускулна тъкан, а също така намалява честотата на възпалителните реакции, които допринасят за характерните за артрита подуване и скованост.

MSM на OstroVit подобрява здравето и вида на кожата
MSM е необходима за производството на колаген. Появата на бръчки, както и сухата, напукана кожа са резултат на загубата на колаген. MSM работи заедно с витамин С за изграждане на нови, здрави тъкани. Приемът на MSM спомага за да нормализирането на образуването на колаген и може осезаемо да подобри здравето на кожата.

MSM на OstroVit укрепва косата и ноктите
Колагенът и кератинът играят изключително важна роля за и доброто състояние на косата и ноктите. MSM на OstroVit съдържа т.нар. "минерал за красота", който осигуряващ на организма необходимите условия за производството на колаген и кератин. Също така допринася за здравината и плътността на косата и ноктите, а резултатът от приема на MSM е забележим още в първите седмици.

Начин на употреба:Препоръчителен прием: 1 таблетка дневно с чаша вода

Количество: Опаковка: 90 таблетки

Добави към кошницата:

  • Модел: 30920
  • 982 Брой в наличност
  • Произведено от: Ostrovit


Вашият IP адрес е: 34.204.183.113
Copyright © 2020 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.