Здрави стави и сухожилия - ARTIFLEX

94.50лв

Здрави стави и сухожилия - ARTIFLEX

Състав: глюкозамин сулфат (2KCL), метилсулфонил метан, цетил миристолеат, хондроитин сулфат, магнезиев аспартат, магнезиев стеарат, силициев диоксид, желатин от животински произход (телешки) - твърда желатинова капсула.

Болката в ставите е част от ежедневието на повечето хора и особено на спортуващите, което води до спад в производителността и загуба на интерес към спорта или активния начин на живот. Но приемът на подходящата хранителна добавка може да помогне за укрепването на ставите, поддържането на тяхната здравина, структура и еластичност.

Artiflex на Vit.O.Best е комбинация от хранителни вещества, които предпазват ставния хрущял и поддържат костната плътност.

Артифлекс е идеален за поддържане и възстановяване на костите и особено връзката между тях (ставите). Помага за поддържането на здрави стави, подобрявайки гъвкавост и сила им и предпазвайки ги от претоварване и нараняване. Може да се използва и при мускулни травми.

Artiflex на Vit.O.Best е формула, създадена на основата на глюкозамин сулфат, хондроитин и метил-сулфонил-метан (МСМ), цетилов миристолетат и магнезий - естествени биологично активни вещества, които проявяват аналгетично, противовъзпалително и регенериращо хрущялите действие.

Основни предимства на Artiflex на Vit.O.Best:
- Формула, предпазваща ставния хрущял и костната маса.
- Укрепва ставите, предотвратява от износване и травми.
- Подпомага поддържането и възстановяването на костите и ставите.
- Предпазва ставите от претоварване.
- Помага за поддържането на здрави стави, подобрявайки гъвкавостта и силата им.
- Отлично помощник срещу костни и мускулни травми.

Съставки във формулата на Artiflex
OptiMSM® е патентована формула на МСМ собственост на laboratororios Bergstorm Nutrition. Това гарантира най-високо качество и чистота на използваните суровини. MSM (метилсулфонилметан) е органичен източник на сяра, който действа пряко върху производството на колагеновите фибри и също така действа като мощен антиоксидант. МСМ помага за подобряване на мобилността и нормалното функциониране на ставите. Vit.O.Best използва OptiMSM ®, още по-чиста форма на МСМ, нетоксичен и особено ефективен за по-голяма активност.

Магнезиевият аспартат е съчетание от магнезий под формата на сол и аспарагинова киселина (аминокиселина позната още като аспартат). В тази си форма магнезият се усвоява по-бързо от кръвния поток.

Магнезият играе важна роля в активирането на аминокиселини за биосинтеза на протеина и се намира във високи концентрации в междуклетъчната течност и костите. Той участва във важни функции в човешкото тяло като превръщането на храната в енергия и поддържането на костната система.

Глюкозамин сулфат е естествено съединение, намиращо се в човешкото тяло. Съдържа се в течността около ставите, която осигурява тяхното гладко движение. Пониженото ниво на глюкозамин сулфат води до триене на ставите и тяхното деформиране.

Хондроитин сулфат е основен компонент на хрущяла, който му помага да задържа нужното количество вода. Това съединение се изработена от организма по естествен начин.

Комбинацията от глюкозамин и хондроитин в Артифлекс облекчава болката в ставите и ги предпазва. Много често тази комбинация е препоръчвана на хора с артрит, остеоартрит и хронични болки в коленете и гърба.

Начин на употреба: 2 капсули два пъти дневно
Не превишавайте препоръчаните дози.
Продуктът не е заместител на разнообразното хранене!
Не се препоръчва на деца, бременни и кърмещи жени!
Съхранение: На сухо и прохладно място до 25ºС.

Количество: Брой капсули и в опаковка: 120

Добави към кошницата:

  • Модел: 102004
  • 982 Брой в наличност
  • Произведено от: Vit.O.Best


Вашият IP адрес е: 54.198.149.239
Copyright © 2018 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.