OstroVit Coconut Oil Extra virgin – 100% естествен продукт за зд

17.05лв

OstroVit Coconut Oil Extra virgin – 100% естествен продукт за здравословен начин

Състав: 100% чисто нерафинирано студено пресовано масло от кокосов орех

OstroVit Coconut Oil Extra virgin ви предлага нерафинираното студено пресовано кокосово масло - натурален продукт, добит от вътрешната месеста част на кокосовия орех. Студено пресованото кокосова масло се счита се за най-здравословната форма на кокосово масло поради богатото си съдържание на хранителни вещества и лауринова киселина. То има благотворен ефект върху функционирането на почти всички системи и органи в човешкото тяло.

OstroVit Coconut Oil Extra virgin – 100% естествен продукт за здравословен начин

OstroVit Coconut Oil Extra virgin укрепва имунната система
Подкрепя функциите на имунната система, защото съдържа антимикробни липиди, лауринова киселина, капринова киселина и каприлова киселина, които имат противогъбични, антибактериални и антивирусни свойства. Човешкия организъм превръща лауриновата киселина в монолаурин, а това е ефективен и преди всички естествен начин за справяне с вируси и бактерии, които причиняват болести като грип, цитомегаловирус и др. Кокосовото масло подкрепя тялото в борбата с вредните бактерии и паразити.

OstroVit Кокосово масло екстра върджин подобрява храносмилането
Спомага за подобряване на функциите на храносмилателната система и по този начин предотвратява различни проблеми, свързани със стомаха и храносмилането, включително синдром на раздразнените черва. Наситените мазнини, съдържащи се в него, имат антимикробни свойства и спомагат за справянето с различни бактерии, гъби и паразити, които могат да причинят лошо храносмилане. Кокосовото масло помага за усвояването на хранителни вещества като витамини, минерали и аминокиселини.

OstroVit Coconut Oil Extra virgin редуцира възпаленията
Това масло е обогатено с антиоксиданти, които действат като антидот на свободните радикали, причиняващи възпалителните процеси. Високата антиоксидантна активност на това масло действа като естествено противовъзпалително средство при състояния като камъни в жлъчката, заболявания на червата и други заболявания.

OstroVit Coconut Oil Extra virgin за поддържане на здрави органи
Наличието на средноверижни триглицериди и мастни киселини в кокосовото масло спомага за предотвратяване на чернодробни заболявания. Това се дължи на факта, че веднъж стигнали до черния дроб тези вещества лесно се преобразуват в енергия. А по този начин намаляват натоварването на черния дроб и предотвратяват натрупването на мазнини. Кокосовото масло също така може да предотврати бъбречни заболявания като образуване на камъни в бъбреците, а също и заболявания на пикочния мехур.

Висококачественото нерафинирано кокосово масло на OstroVit е от естествен произход и не съдържа ненужни добавки. OstroVit Coconut Oil Extra virgin е перфектният избор за готвене. Можете да го използвате вместо животински и растителни мазнини, а освен това е прекрасна добавка с деликатен аромат към любимото кафе.

Количество: Опаковка: 400 gr

Добави към кошницата:

  • Модел: 1-04-040
  • 1000 Брой в наличност
  • Произведено от: Ostrovit


Вашият IP адрес е: 54.221.75.115
Copyright © 2018 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.