Термогенен фет-бърнър - THERMO BURN - 120 капсули

85.51лв

Термогенен фет-бърнър - THERMO BURN - 120 капсули

Термогенен фет-бърнър - THERMO BURN - 120 капсули

Състав: Sinetrol (сух екстракт от цитрусови плодове - портокал, грепфрут, червен портокал); сух екстракт от семена на Сънотворен Мак (Papaver somniferum); сух екстракт от гуарана (Paullinia cupana); сух екстракт от корени на джинджифил (Zingiber officinale); екстракт от кора на бяла върба (Salix alba); цеветове на голям енчец златна пръчица (Solidago gigantea); сух екстракт от Глухарче (Taraxacum officinale); кофеин анхидрид; желиращ агент - желатин от животински произход (телешки) -твърда желатинова капсула; антислепващ агент – магнезиев стеарат.

Действие: Moщнa термогенna формула с естествени съставки, предназначени да помогнат за повишаване на енергията, стимулира метаболизма, намалява умората и изхвърля излишната вода под кожата. Съставът съчетава екстракти от термогенни и диуретични растения и е подходящ както за спортисти, така и за хора със заседнал начин на живот. Съдържа Sinetrol® - патентован екстракт от червен портокал, грозде, горчив портокал и гуарана, MacaPure ™ единственият екстракт, който е стандартизиран мака (0.6%) в macamides и macaenas, гуарана, бяла върба, енчец, джинджифил и глухарче.

Основни предимства на Thermo Burn
- Мощен термогенен ефект, който ускорява обмяната на веществата.
- Активира обмяната на веществата и изгарянето на мазнините в покой.
- Повишава издръжливостта и намалява умората.
- Диуретичен ефект с натурални растителни екстракти.
- Подобрява умствената дейност.
- Съдържа Sinetrol® и MacaPure ™.
- 100% безопасен състав.
- Позволява удобно и прецизно дозиране.
- 1 пълен месец на ползване на контейнер.

Формула Thermo Burn
Sinetrol® е патентован екстракт от цитрусови плодове (екстракти от червен портокал, грозде, горчив портокал и гуарана), избран за високото му съдържание на полифеноли (60-80% общо полифеноли), които са доказано ефективни чрез клинични проучвания. Имат липолитична дейност на натрупаните мазнини и има много приложения в областта на фитнеса и спортно хранене, както и увеличаване на изгарянето на мазнините.

Sinetrol® благоприятства липолитични функции на тялото. Увеличава изгарянето на мазнините, което се дължи на високото съдържание на полифеноли. В този процес горене на мазнини е решаваща роля на цАМФ молекула, освободени в резултат на стимулация на бета-3 рецепторни адипоцити. цАМФ играе ключова роля при разграждането на мазнини, процес, при който триглицеридите са разбити и се освобождават свободни мастни киселини и глицерол, които пък от своя страна се горят за енергия.

Мака (MacaPure ™) е единственият екстракт, който е стандартизиран мака (0.6%) в macamides и macaenas. (Мака) е цъфтящо растение от семейството на горчица, която расте в скреж и бедни на кислород височини - в Андите, между 3500 метра и 4575 метра. Мака се използва в продължение на хиляди години в Перу. Високо ценена е билката сред населението поради неговите енергизиращи свойства. Maкa също се използва успешно и за лечение на синдром на хронична умора. Перуански лекари също използват мака като естествен хормон-регулатор за регулиране на функцията на яйчниците, особено в случаи на предменструален синдром.

Две нови съединения са били идентифицирани в екстракта на Мака, на macamides и macaenas. MacaPure™ е единственият екстракт, който е стандартизиран мака (0.6%) в macamides и macaenas. Тези нови съединения са налични в мака в много малки количества. Предварителните проучвания показват, тези две съединения като отговорни за много от благоприятните ефектите на Мака. Заради тяхната концентрация и тяхната стандартизация, MacaPure ™ е най-добрият екстракт мака можете да намерите днес.

Гуарана Гуарана семена е богат на кофеин и следователно действа като стимулант на централната нервна система и метаболизма. Екстракт от гуарана може да се използва за увеличаване на бдителността, бори умората, повишаване на тонуса и физическата издръжливост. Не е лесно разтворим във вода и поради това тялото е не абсорбира бързо. Това дава постепенно освобождаване на енергия и ефект през целия ден.

Джинджифил Мощен билков екстракт, който помага за намаляване на тъканно възпаление причинено от натоварването и работата на мускулите и ставите. Съдържа вещества наречени gingeroles(джинждероли), за които се знае че увеличават количеството кислород, което се използва от мускулите. Това увеличава нивото на работа на мускулите, подобрява енергията и има общ ободрителен фект.

Суха кора от бяла върба Extract (3% салицин) - Основните свойства на бялата върба идват от наличието на салицин, който се превръща в салицилова киселина, която е съединение, почти сходно с аспирин и има противовъзпалително действие, антипиретични и аналгетични свойства. Салицин предотвратява бързото намаляване на нивото на цАМФ(което е естествена реакция на организма). Така термогенните процеси в тялото и интензивното изгарянето на мазнини се удължава за по-дълго. Екстрактът от бяла върба е и много силен диуретик.

Предназначение: Мощен унищожител на досадните и труднопремахващи се подкожни мазнини. Допринася за моментално изгаряне на мазнини посредством стимулиране на естествени процеси в организма. Зарежда организма ви с жизненост и енергичност. Намалява умората. Повишава концентрацията. Увеличава мускулната сила и издръжливост.

Начин на употреба: Препоръчва се по две капсули два пъти на ден преди хранене. Една капсула се консумира с 200 ml вода;
Препоръки: 30 мин. преди хранене.;
Противопоказания: Съдържа кофеин! При свръхчувствителност към някоя от съставките.
Не се препоръчва на деца под 12 години, бременни и кърмещи жени.
При поява на нежелана реакция, употребата на продукта трябва да се прекрати.;
Странични действия: Не са наблюдавани в посочените дози.
Да се съхранява на място недостъпно за деца!;
Да не се превишава препоръчаната дневна доза!
Продуктът не е лекарственно средство!
Да не се използва като заместител на разнообразното хранене!;
Поради наличието на сорбитол, прекомерната употреба на продукта може да предизвика слабителен ефект
Съхранение: В оригинални опаковки, на сухо и прохладно място, при температура под 25ºС, 24 месеца от датата на производство;

Количество: Кутийка по 120 бр. капсули нето тегло е 102 g, една капсула 850.00 mg;


Добави към кошницата:

  • Модел: 1-02-074
  • 901 Брой в наличност
  • Произведено от: Vit.O.Best


Вашият IP адрес е: 52.55.177.115
Copyright © 2018 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.