Линеа плюс (Linea plus)

19.50лв

Линеа плюс (Linea plus)

Линеа плюс (Linea plus)

Състав:вода; сорбитол; сух екстракт от листа на касия (Cassia mimosoides L. Var., малтодекстрин); екстракт от кафяви водорасли (Fucus vesiculosus L.); екстракт от листа на йерба мате (Ilex paraguariensis A. St. , малтодекстрин); екстракт от семена на гуарана (Paullinia cupana Kunt, малтотекстрин); калиев сорбат, лимонена киселина.

Действие:Линеа плюс е природно средство, с високо съдържание на растителни екстракти, за регулиране на теглото и изгаряне на нежеланите мазнини.

Екстрактът от листа на касия е естествен липазен инхибитор, чиято функция е да блокира ензима липаза. Вече блокиран, този ензим е възпрепятстван да абсорбира приетите чрез храна мазнини. Това гарантира бързото преминаване на тези неабсорбирани мазнини през тялото и предпазва от тяхното натрупване. Освен това този екстракт е в състояние да забави и абсорбцията на въглехидратите.

Линеа плюс съдържа и екстракт от кафяви водорасли, йерба мате и гуарана. Всички те са известни със своите, стимулиращи процеса на отслабване, качества. Те допълват чудесно свойствата на екстракта от касия, като подобряват метаболизма и намаляват усещането за глад, но без да създават чувство за умора и отмалялост. Също така спомагат за изгарянето на мазнините под формата на енергия като стимулират по напълно естествен начин тялото да повиши своята активност.

Линеа плюс с природни екстракти:

- Ефективно се бори със затлъстяването – потиска апетита и понижава приема на калории.

- Изгаря мазнините - стимулирайки процеса термогенеза (процес, изразяващ се в бързо изгаряне на мастните клетки в тялото), спомага за изгарянето на излишните мазнини и респективно за понижаването на теглото.

- Притежава качествата на диуретик – стимулира бъбреците да увеличат отделянето на урина и предпазва от прекомерното задържане на течности н организма.

- Подобрява храносмилането и повлиява благоприятно при забавен метаболизъм.

- Зарежда тялото с енергия и стимулира физическата активност.

- Не създава усещане за умора и безсилие.

- Залага на естествени съставки и не оказва странични ефекти.

Начин на употреба: Препоръчителен прием: 20 капки, разтворени в половин чаша вода. Приемайте два пъти дневно един час преди хранене.

Количество: Опаковка: 50 ml


Добави към кошницата:

  • Модел: 105015
  • 901 Брой в наличност
  • Произведено от: Matt


Вашият IP адрес е: 3.80.85.76
Copyright © 2018 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.