Кафяви водорасли и ананас (Alga Fucus)

17.40лв

Кафяви водорасли и ананас (Alga Fucus)

Кафяви водорасли и ананас (Alga Fucus)

Състав:екстракт от кафяви водорасли (Fucus vesiculosus L), екстракт от ананас (Ananas comosus L.); дикалциев фосфат, малтодекстрин, царевично нишесте; магнезиеви соли на мастни киселини.

Действие:

- Подобрява обмяната на веществата
- Стимулира изгарянето на мазнини
- Помага при забавен метаболизъм
- Подобрява метаболизма на щитовидната жлеза
- Помага при гастрит и стомашни язви

Alga Fucus стимулира обмяната на веществата и спомага за понижаването, а също така и за поддържането на баланс на телесното тегло. Комбинацията от кафяви водорасли и екстракт от ананас възвръщат оптималния ритъм на иначе забавения метаболизъм.

Кафявите водорасли ефективно стимулират процеса на отслабване. Те са изключително полезни за засилването на метаболизма, което кара организма да извършва правилно своите функции и улеснява загубата на излишните килограми. Освен че стимулира изгарянето на мазнини, тази съставка потиска апетита, което от своя страна спомага за предпазването от затлъстяване. Тъй като затлъстяването понякога е резултат от заболявания на щитовидната жлеза и забавен метаболизъм, кафявите водорасли могат да подобрят метаболизма на щитовидната жлеза и по този начин значително да помогнат за контролирането на теглото.

Кафявите водорасли съдържат много и различни по вид фибри. Алгиновата киселина е сред най-важните от тези хранителни влакна. Може да облекчи при запек, насърчавайки храносмилателния процес и правейки ефективно усвояването на хранителните вещества. Освен това помага при метеоризъм, спазми, подуване на корема, а също и при гастрит и стомашни язви.

Подобно на много други плодове и зеленчуци, ананасът съдържа диетични фибри, което е от съществено значение за поддържането на добър метаболизъм и здрави черва. Но за разлика от много други плодове и зеленчуци, ананасът съдържа значителни количества бромелаин - ензим, който разгражда протеина и по този начин подпомага храносмилането.

Alga Fucus е хранителна добавка, чиято естествена формула със съдържание на екстракти от кафяви водорасли и ананас, по естествен път подпомага храносмилането и процеса по изгаряне на телесни мазнини, без да оказва странични ефекти.

Начин на употреба: Препоръчителен прием: 1 таблетка дневно с чаша вода, преди основно хранене

Количество: Таблетки в опаковка: 40


Добави към кошницата:

  • Модел: 105008
  • 901 Брой в наличност
  • Произведено от: Matt


Вашият IP адрес е: 54.81.150.27
Copyright © 2018 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.