Зелен чай Фет Бърнър (Bruciagrassi Notte)

29.90лв

Зелен чай Фет Бърнър (Bruciagrassi Notte)

Зелен чай Фет Бърнър (Bruciagrassi Notte)

Състав:микрокристална целулоза; сух екстракт от листа на зелен чай (Camellia sinensis (L.)); сух екстракт от корени на колеус форсколий (Coleus forskolii L.); глицерол, магнезиеви соли на мастни киселини, силициев диоксид; полиетилен гликол, хидроксипропил метилцелулоза.

Действие:Формулата на Зелен чай Фет Бърнър е с богато съдържание на:
- Полифеноли (катехини, фенолни киселини, танини, флавоноли)
- Кофеин и кофеиноподобни стимуланти
- Витамин C и витамини от група B
- Форсколин

Зеленият чай е известен със своите качества на фет бърнър (изгарящ мазнините продукт). Той съдържа флавоноиди, наречени катехини, които могат да засилят метаболизма и да помогнат на тялото да разбива мазнините значително по-бързо. А по-бързото разбиване на мазнините гарантира понижаването на общия индекс мазнини в тялото или с други думи – понижаване на теглото.

Кофеинът в Зелен чай Фет Бърнър от своя страна повишава нивата на енергия, използвана от тялото за изгаряне на мазнини.

Формулата на Зелен чай Фет Бърнър съдържа екстрактът от колеус форсколий, чиято биоактивна съставка е форсколин. Форсколин увеличава клетъчните нива на молекула, наречена цикличен аденозин монофосфат (цАМФ). Повишените нива на цАМФ са свързани с повишени нива на загуба на мазнини, и могат да подобрят действието на изгаряне на мазнините и техните съединения. Това се дължи на факта, форсколин повишава производството на липаза, която изгаря мазнините в тялото. А чрез увеличаване на количеството на цАМФ се подобрява скоростта на метаболизма, което значително подобрява възможността на тялото да гори повече калории. В допълнение цАМФ дава сигнал за протеиновия ензим киназа, който разгражда мастните тъкани. По този начин тялото не само изгаря повече калории, но също така ще използва за енергия и вече складираните мазнини.

Формулата на Зелен чай Фет Бърнър с екстракт от колеус форсколий ще ви накара да се чувствате по-енергични докато изгаряте повече калории, за да понижиите своето тегло.

Начин на употреба: Препоръчителен прием: 2 таблетки вечер, преди лягане

Количество: Таблетки в опаковка: 30


Добави към кошницата:

  • Модел: 105029
  • 901 Брой в наличност
  • Произведено от: Matt


Вашият IP адрес е: 3.80.85.76
Copyright © 2018 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.