L-Carnitine 1000 - 100 капсули Л-карнитин

29.71лв

Л-карнитин -L-Carnitine 1000 - 100 капсули

Л-карнитин -L-Carnitine 1000 - 100 капсули

Състав: Carnipur® (L-карнитин тартарат); оризово брашно; антислепващ агент – талк; оцветител – титаниев диоксид; желатин от животински произход (телешки) - твърда желатинова капсула.

Действие:
Какво е Л-Карнитин?
Л-карнитин се произвежда и синтезира в тялото ни от една от осемте незаменими аминокиселини, а именно лизина, за да се случи това обаче на тялото ни, са му необходими още и ниацин, другата незаменима или наричана още есенциална аминокиселина метионин, и естествено витамини от B групата- B-3,6,9 и B-12, както и витамин C. Ако в организма ни има недостиг на някой от тези витамини, то синтезирането на л-карнитин в тялото ни е ограничено и непълноценно.

Как действa?
Л-карнитин е известно че спомага за транспортирането на мазнините, които са изградени с дълга и трудна за пренасяне верига, която трябва да премине през иначе непропускливата мембрана и да достигнат до известните митохондрии, които биват наричани още енергийни центрове или източници на енергия за нашата мускулатура. Образно казано л-карнитина спомага преработването на мазнините и преобразуването им в използваема енергия. Ползата и действието на л-карнитина също са от полза и за сърдечно-съдовата ни система.

Предназначение:L – Carnitine 1000 (Л Карнитин 1000) - Употребява се като хранителна добавка, която допринася за поддържате на нормално теглото и нормално количество на телесните мазнини, спомага за изгаряне на мазнините. L - карнитин - аминокиселина, която улеснява метаболизма на мастните киселини с дълги вериги, подпомага изгарянето и превръщането им в енергия - идеална комбинация за хора, които искат да редуцират теглото си. Хранителната добавка предназначена и за активноспортуващи лица и допринася за по високата производителност по време на тренировка.

Начин на употреба:Преди тренировка. Два пъти на ден по една капсула. Дозата се консумира с чаша вода.

Препоръки:. За постигане на максимален ефект, се препоръчва приемът да продължи не по-малко от 2 месеца, след което може да се направи почивка.

Предупредителен текст: След първоначалното отваряне на опаковката продуктът се съхранява в плътно затворени опаковки на сухо и проветриво място, без да се излага на пряка слънчева светлина.

Противопоказания: При свръхчувствителност към някоя от съставките.

Странични Действия: Не са наблюдавани в посочените дози.
Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца!
Да не се превишава препоръчителната дневна доза!
Продуктът не е лекарствено средство!
Продуктът не е заместител на разнообразното хранене!
Не се препоръчва на деца, бременни и кърмещи жени!

Съхранение: На сухо и прохладно място до 25ºС.

Количество:Опаковка: 50 бр. дози за опаковки от 100 капсули, една капсула 1513.00 mg, нето тегло e 151.3g.

Добави към кошницата:

  • Модел: 1-02-096
  • 960 Брой в наличност
  • Произведено от: Vit.O.Best


Вашият IP адрес е: 35.175.182.106
Copyright © 2018 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.