Ад за мазнините - HELLCORE EXTREME THERMOGENIC

14.29лв

Ад за мазнините - HELLCORE EXTREME THERMOGENIC

Състав: Сух екстракт от Гуарана (Paullinia cupana 22% кофеин); сух екстракт от листата на Йерба Мате (Ilex paraguariensis, Aquifoliaceae); сух екстракт от Колеус форсколий (Plectranthus barbatus); Какао на прах с 20% съдържание на теобромин; Сух екстракт от зелено кафе (стандартизиран на 50 % Chlorogenic acid); сух екстракт от Бяла върба (Salix alba); екстракт от черен пипер (Piper nigrum); стабилизатор – микрокристална целулоза, антислепващ агент – магнезиев стеарат и силициев диоксид; желатин от животински произход (телешки) -твърда желатинова капсула.

Действие: дин от най-ефективните термогенни фет-бърнъри, чиято основна мисия е да се повиши базалната температура в продължение на 6 часа. За този период от време, ще ви помогне да горите мазнини. Нашата група от научни изследвания и развитие поставя за цел създаването на ефективна формула, която ефективно да гори мазнините. Hellcore е продукт, който ви помага да се повиши вашия метаболизъм чрез ефективно съчетание на растителни екстракти и аминокиселини за максимална ефективност.

Основни предимства на Hellcore
- Увеличава термогенезата.
- Гарантира бърза и трайна загуба на тегло.
- Драстично повишава енергията.
- Неотлъчен помощник законтролиране на апетита.
- Естествени натурални билкови екстракти.
- Можете да се постигне крайна дефиниция и сепарация на мускулите.

Какво съдържа Hellcore
Сух екстракт от гуарана (22% кофеин) - Екстрактът от семена на гуарана, които са богати на кофеин се използва и действа като стимулант на централната нервна система и обмяната на веществата. Екстрактът от гуарана се използва за увеличаване на бдителността, бори умората, повишава на тонуса и физическата издръжливост. Не е лесно разтворим във вода и поради това тялото не го абсорбира бързо.Това гарантира продължително доставяне на енергия през целия ден. Екстрактът от гуарана се освобождава много по-бавно, отколкото кофеин. Той също така помага за потискане на апетита и конвертиране на мазнините в енергия.

Сух екстракт от Йерба Мате (8% кофеин) - Съдържа Xanteina, mateine ​​и теобромин, както и кофеин, но различен - органичен. Дава жизненост и има по-дълъг ефект на освобждаване от обикновения кофеин и по-малко "треперещ-страничен" ефект. Екстрактът от Йерба Мате притежава множество полезни за здравето свойства, като например стимулиране активността и усилване на нервната и мускулната система. Съдържанието на mateína има диуретичен ефект от присъствието на ксантин (теобромин, кофеин и теофилин ). Това дава възможността за ограничаване на апетита и е от полза при загуба на тегло благодарение на своите термогенни свойства (повишава способността на организма да изгаря мазнините). Антиоксидантната активност играе инхибиращо действие върху липидната пероксидация, особено при окислението на LDL (липопротеин с ниска плътност) и метаболизма на много витамини.

Кофеинът в тези естествени съставки действа по различен начин от чист кофеин поради своя растителен произход, например, гуарана има ефект на между 2 - 3 часа, Йерба Мате е с по-глаък и по-продължителен ефект - до 5 часа, а теобромин - до 7 часа. По този начин се повишава метаболизма ни до 7 часа, мазнините се превръщат в енергия.

Coleus Forskohlii - (10% форсколин) - форсколин се извлича от растението Coleus forskholii. Изследванията показват, че екстрактът от Coleus Forskohlii има много важно влияние върху метаболизма на мазнините чрез способността си да действа върху човешкото тяло като клетъчен регулатор пряко върху циклично съединение аденозин монофосфат (известен научно като цАМФ). Това е нуклеотид от жизненоважно значение за организма, защото действа като вътреклетъчен вторичен посредник, активира или инхибира ензими, които изпълняват специфични функции в клетките, които са пряко свързани с горенето и складиране на подкожни мазнини. Форсколинът дължи своята популярност на способността му да подобрява функцията на щитовидната жлеза и нейната активност. Когато щитовидната жлеза се стимулира, произвежда повече хормони и те ускоряват метаболизма, процес, който е крайно необходим за горенето на мазнини. Форсколин се съдържа най-ефективните термогенни формули днес. Форсколин е не само полезен за предизвикване на загуба на мазнини и повишени нива на цАМФ, но също и за способността му да се подобри усвояването на инсулин - един от най-важните хормони в тялото.

Какао (20% теобромин) - екстрактът от какао съдържа теобромин, който работи в организма по два различни начина: първо действа като диуретик и на второ място теобромин е химично вещество, което ви кара да се чувствате добре по естествен начин като увеличава секрецията на допамин в мозъка(хормон на щастието). Това дава допълнителен тласък на енергия, повече ум, сръчност и по-добро настроение.

Сух екстракт от зелено кафе (45% хлорогенна киселина) - Зеленото кафе съдържа съединението хлорогенова киселина, която ви помага да отслабнете чрез намаляване на абсорбцията на глюкоза в червата и намалява максималната хипергликемия. Благоприятства тялото да използва мазнините като основен източник на енергия. Хлорогенова киселина притежава антиоксидантни и противовъзпалителни свойства.

Суха кора от бяла върба Extract (3% салицин) - Основните свойства на бялата върба идват от наличието на салицин, който се превръща в салицилова киселина, която е съединение, почти сходно с аспирин и има противовъзпалително действие, антипиретични и аналгетични свойства. Салицин предотвратява бързото намаляване на нивото на цАМФ(което е естествена реакция на организма). Така термогенните процеси в тялото и интензивното изгарянето на мазнини се удължава за по-дълго. Екстрактът от бяла върба е и много силен диуретик.

Bioperine ® екстракт от черен пипер - е естествено съединение, което значително повишава усвояването на другите съставки за оптимални резултати. Притежава свойството съставките да се запазят червата, докато напълно се абсорбират в кръвта. Bioperine® е патентован екстракт Piper Nigrum L от плодове на черен пипер и Piper longum, L (дълъг пипер), който съдържа 95% пиперин (активна съставка). Масово се добавя към други хранителни продукти за подобряване на здравето на човека. Този уникален и патентован продукт е напълно доказал способността си да увеличи бионаличността и усвоимостта на хранителните вещества.

Предназначение: Мощен унищожител на досадните и труднопремахващи се подкожни мазнини. Допринася за моментално изгаряне на мазнини посредством стимулиране на естествени процеси в организма. Зарежда организма ви с жизненост и енергичност. Намалява умората. Повишава концентрацията. Увеличава мускулната сила и издръжливост. Хранителната добавка HELLCORE extreme theermogenic (Хелкор екстрийм фетбърнър) е предназначена и за активноспортуващи лица и допринася за по високата производителност по време на тренировка.;

Начин на употреба: Препоръчва се по една капсула два пъти дневно (30 мин. преди закуска и 30 мин. преди обяд. Една капсула се консумира с 200 ml вода;
Препоръки: 30 мин. преди хранене.;
Противопоказания: При свръхчувствителност към някоя от съставките.
Не се препоръчва на деца под 12 години, бременни и кърмещи жени.
При поява на нежелана реакция, употребата на продукта трябва да се прекрати.;
Странични действия: Не са наблюдавани в посочените дози.
Да се съхранява на място недостъпно за деца!;
Да не се превишава препоръчаната дневна доза!
Продуктът не е лекарственно средство!
Да не се използва като заместител на разнообразното хранене!;
Поради наличието на сорбитол, прекомерната употреба на продукта може да предизвика слабителен ефект
Съхранение: В оригинални опаковки, на сухо и прохладно място, при температура под 25ºС, 24 месеца от датата на производство;

Количество: Флакони по 30 бр. капсули


Добави към кошницата:

  • Модел: 1-02-094-30
  • 901 Брой в наличност
  • Произведено от: Vit.O.Best


Вашият IP адрес е: 3.90.207.89
Copyright © 2019 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.