*L-карнитин

79.90лв  47.94лв
Спести: 40% отстъпка

За повече енергия чрез изгаряне на мазнини!

За оформяне на тялото!


L-карнитин

Състав: Всяка капсула съдържа 400 mg L-карнитин.

Sanct Bernhard препоръчва за подпомагане при: регулиране на телесното тегло, изгаряне на натрупаните мазнини, повишаване енергията на организма, при режим за намаляване на теглото. При сърдечни болки в резултат на физически натоварвания, при проблеми с дишането.

Действие: В клетките карнитинът (в неговата биологично активна L-форма) участва в процеса на транспортиране на мастни киселини от вътреклетъчната течност (цитоплазмени матрици) в митохондриите, при разграждането на мазнини за генериране на метаболитна енергия.

Допълнително действие:L-карнитинът участва в окислението на аминокиселините с разклонена верига, пречи на образуването на млечна киселина в мускулите, блокира вредни вещества, които нарушават клетъчната стена. Освен това чрез него се повишава доставката на кислород до мускулите и се осигурява енергия, без да се разграждат ценните за организма протеини. Има силно антиоксидантно действие, предпазва от сърдечен удар и е важен за подобряване функциите на бъбреците и отделителната система.

Начин на употреба:2 пъти дневно по 1 капсула се приема с вода или друга течност.

Знаете ли, че......
L-карнитинът е естествена за организма аминокиселина, която се среща във всяка човешка клетка. L-карнитин е важен за изгарянето на натрупаните в тялото мастни депа с цел генериране на енергия. Ако на организма му липса L-карнитин, изгарянето на мазнините е нарушено и може да се стигне до натрупването на излишни мазнини, умора и намалена дееспособност.

Количество: Опаковка за 100 дни (200 капсули)

Добави към кошницата:

  • Модел: 30415
  • 960 Брой в наличност
  • Произведено от: Sanct Bernhard


Вашият IP адрес е: 3.227.2.246
Copyright © 2020 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.