Боб Адзуки (Chi Xiao Dou)

27.00лв

Боб Адзуки (Chi Xiao Dou)

Боб Адзуки (Chi Xiao Dou)

Състав:екстракт от семена на боб Адзуки (Phaseolus vulgaris L.); микрокристална целулоза; царевично нишесте; магнезиеви соли на мастни киселини.

Действие:

- Предпазва от прекомерно задържане на течности
- Регулира функциите на бъбреците и черния дроб
- Пречиства органите от натрупаните токсини
- Балансира нивата на холестерола
- Може да предпази от инсулт и инфаркт

Боб Адзуки е изключително ефективна хранителна добавка при състояния свързани с прекомерно задържане на вода в организма.

Екстрактът от семена на боб Адзуки съдържа молибден в много висока концентрация. Този минерал играе изключително важна роля в детоксикацията на черния дроб. Той ще намали усещането за умора като пречисти органите от натрупаните токсини. Това ще подобри текстурата на кожата ви и ще я направи видимо по-сияеща.

Боб Адузки помага за регулирането на функциите на бъбреците и възстановява оптималният баланс на влага.

Семената на боб Адзуки са с богато съдържание на витамини и минерали. Приемайки редовно Chi Xiao Dou вие ще си набавяте нужните количества желязо, калий и фолат (фолиева киселина). В комбинация с наличните диетични фибри, те притежават качествата на мощен стимулант за сърдечносъдовата система. Диетичните фибри помагат за балансирането на нивата на холестерола. А калият отпуска кръвоносните съдове и увеличава притока на кръв, като по този начин понижава високото кръвно налягане и натоварването на сърцето. Това може да помогне за понижаването на риска от развитие на атеросклероза, което от своя страна означава, че предпазва от инфаркт и инсулт.

Препоръчителен прием:4 до 6 таблетки дневно (разпределен прием), с чаша вода

Количество:60 таблетки


Добави към кошницата:

  • Модел: 105005
  • 939 Брой в наличност
  • Произведено от: Matt


Вашият IP адрес е: 54.146.195.24
Copyright © 2018 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.