Креатинова матрица - CREAMAP - 500г, лимон

103.95лв

Креатинова матрица - CREAMAP - 500г, лимон

Креатинова матрица - CREAMAP - 500г, лимон

Състав: Creamaptm (Cre-Trona® (Креатин монохидрат), Krealkalyn® (Креатин алкалин), Creapure (креатин монохидрат); GFSaminostm (L–Левцин, L-Валин, L-Изолевцин, L-Лизин, L-Треонин, L-фенилаланин, L-Аргинин, L-Метионин, L-триптофан, L-Хистидин); Витамин В6 (пиридоксин хлорид); L – Таурин; ароматизант; регулатор на киселинността – лимонена киселина; подсладител – сукралоза; оцветител тартразин;

Действие: Дългогодишната практика на милиони спортисти в цял свят доказа пълната безвредност и в същото време необходимост от прием на Креатин при натоварване. Натуралния произход го прави предпочитан заместител на забранените анаболни стероиди. Няма спорт, в който креатина да не заема полагащото му се място. Безспорни са качествата му, въпреки някои нападки.

Креатинът скъсява възстановителния период. Съобразно данните от научните изследвания, дългосрочният прием на креатин (след зареждащата фаза, когато се приемат 20-30 гр. креатин дневно и поддържаща фаза за период от 6 седмици, през който се приемат по 5 гр. креатин на ден) увеличава следните показатели:

• Повишава мускулния обем
• Повишава взривната сила - с 5-15%
• Повишава енергията и издръжливостта - с 5-15%
• Спринтова издръжливост - с 1-5%;
• Засилва възстановителните процеси

Креатинът е един от главните суплементи в културизма. Креатинът има главна роля за мускулните контракции. Основната му функция е увеличаването на енергийния резерв в мускулите, което води до повишаване на мускулната сила и издръжливост.

Новата матрица, наречена Creamap ® съдържа креатин, включително креатин Creatrona от последно поколение. Креатинът Creatrona включва в състава си молекула, която противодейства на рН в стомаха и следователно повишава абсорбцията. Креатинът в продукта е патентован от креатин Creapure, най-известната марка в света на креатин.

Vit.O.Best CREAMAP е богат на специални незаменими аминокиселини които имат много по-бърза и много по-висока абсорбция от обичайните аминокиселини.

Предназначение: CREAMAP (Креамап – креатинова матрица) е предназначена за активноспортуващи лица и допринася за по високата производителност по време на тренировка.

Продуктът предоставя 10.32 грама суроватъчен протеин във всяка една доза .

Предупреждение за алергени: продуктът съдържа суровини от мляко.

Начин на употреба: Преди или след тренировка заедно с храна бедна на белтъчини. Два пъти на ден по една мерителна лъжичка (11.3 g) се поставят в 300 ml вода или мляко. Разбърква се до получаването на хомогенна течност.
Препоръки: За постигане на максимален ефект, се препоръчва приемът да продължи не по-малко от 2 месеца, след което може да се направи почивка.
Противопоказания: При свръхчувствителност към някоя от съставките.
Странични Действия: Не са наблюдавани в посочените дози.
Може да има неблагоприятни последици върху дейността и вниманието при децата! Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца!
Да не се превишава препоръчителната дневна доза!
Продуктът не е лекарствено средство!
Продуктът не е заместител на разнообразното хранене!
Не се препоръчва на деца, бременни и кърмещи жени!
Съхранение: На сухо и прохладно място до 25ºС.

Количество: 44 бр. дози за опаковка нето тегло 0.500 kg.


Добави към кошницата:

  • Модел: 102015
  • 941 Брой в наличност
  • Произведено от: Vit.O.Best


Вашият IP адрес е: 54.224.28.203
Copyright © 2018 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.