Казеин NIGHT PROTEIN 100% - 1814г, ванилия

204.75лв

Казеин NIGHT PROTEIN 100% - 1814г, ванилия

Казеин NIGHT PROTEIN 100% - 1814г, ванилия

Състав: Амино киселини (L-Аланин, L-Аргинин, L-Аспарагинова киселина, L-глутаминова киселина, L-Глицин, L-Хистидин, L-Изолевцин, L–Левцин, L-Лизин, L-Метионин, L-фенилаланин, L-Пролин, L-Серин, L-Треонин, L-триптофан, L-Тирозин, L-Валин); Мицеларен суроватъчен протеин (мицеларен казеин; L – глутамин, хидролизиран какао на прах, ароматизант; подсладител – сукралоза и Ацесулфам К).
Продуктът съдържа източник на фенилаланин
Продуктът предоставя 22.20 грама суроватъчен протеин във всяка една доза. Предупреждение за алергени: продуктът съдържа суровини от мляко.

Действие:VITOBEST Night Protein доставя чрез всяка своя доза по 25 грама висококачествен, бавноусвояващ се протеин от мицеларен казеин и калциев и натриев казеинат.

Несъмнено млечният протеин е най-добрият суплементен източник на пълноценни протеини. С помощта на модерните технологии отделните протеинови съставки в млякото успешно се разделят, като всяка от тях има различни биохимични характеристики.

Приемът на VITOBEST Casein образува гел в стомаха и червата, който удължава храносмилането. Именно това го отличава от суроватъчния (whey) протеин, който се усвоява доста по-бързо. Тъй като казеинът се усвоява по-бавно (4-6 часа), той осигурява концентрацията на аминокиселини за по-дълъг период от време, което пък го превръща в идеалния протеин за консумация вечер преди лягане.

VITOBEST Casein не съдържа лактоза и глутен, което го превръща в един от най-универсалните протеинови източници за всеки човек, стремящ се към увеличаване на своя прием на протеини.

Кои са основните предимства на VITOBEST Casein:
- Бавно смилаем протеинов прах с усвояване от 4 до 6 часа
- Най-добрият протеин за усвояване през нощта
- Не съдържа лактоза и глутен
- Не съдържа захар
- Невероятни вкусове

Предназначение: NIGHT PROTEIN 100% 4.0 Lb (Нощен протеинов казеин) с различен вкус и аромат е предназначена за активноспортуващи лица и допринася за по високата производителност по време на тренировка.

Начин на употреба:Преди или след тренировка заедно с храна бедна на белтъчини. един път на ден по една мерителна лъжичка (30.0 g) се поставят в 400 ml вода или мляко. Разбърква се до получаването на хомогенна течност.
Препоръки: ЗЗа постигане на максимален ефект, се препоръчва приемът да продължи не по-малко от 2 месеца, след което може да се направи почивка. След първоначалното отваряне на опаковката продуктът се съхранява в плътно затворени опаковки на сухо и проветриво място, без да се излага на пряка слънчева светлина.
Противопоказания: При свръхчувствителност към някоя от съставките.
Странични Действия: Не са наблюдавани в посочените дози.
Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца!
Да не се превишава препоръчителната дневна доза!
Продуктът не е лекарствено средство!
Продуктът не е заместител на разнообразното хранене!
Не се препоръчва на деца, бременни и кърмещи жени!
Може да има неблагоприятни последици върху дейността и вниманието при децата!
Съхранение: На сухо и прохладно място до 25ºС.

Количество: 36 бр. за опаковки с нето тегло 1814.0 g – 4Lb, (една мерителна лъжичка ~30.0 g).


Добави към кошницата:

  • Модел: 102059
  • 941 Брой в наличност
  • Произведено от: Vit.O.Best


Вашият IP адрес е: 54.198.149.239
Copyright © 2018 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.