Интратренировъчна напитка - FUEL EXTREME - 2000г, ягода

196.45лв

Интратренировъчна напитка - FUEL EXTREME - 2000г, ягода

Интратренировъчна напитка - FUEL EXTREME - 2000г, ягода

Състав: въглехидратна смес (царевично нишесте, Декстроза, Палатиноза); Протеинова смес (изолирана хидролизирана суроватка, L – Таурин, L- глицин); сух екстракт от канела, алфа липоева киселина, хром пиколинат; регулатор на киселинноста – млечна киселина; сгъстител – гума арабика; оцветител – тартразин; подсладител – сукралоза, ароматизант.

Действие: Vit.O.Best Fuel Extreme е авангардна и универсална формула от типа "всичко в едно" която можете да използвате, преди, по време и след тренировка.

Това е спортна добавка, която дава максимална енергия с бърз, постоянен и продължителен ефект. Продуктът осигурява висок протеинов синтез с казеидни пептиди и протеинов микс. Fuel Extreme предоставя максимален пептиден транспорт посредством съдържащите се в него таурин и глицин.

Всяка доза от продукта съдържа перфектна комбинация от най-добрите източници на въглехидрати (царевично нишесте, декстроза и палатиноза) и най-добрите източници на протеини (Isolac®, PeptoPro®, таурин и глицин) с инсулино-подобен фактор на растежа за по-голямо усвояване на всички хранителни вещества, предназначени специално за елитни спортисти.

Fuel Extreme е една от най-добрите добавка на пазара благодарение на качеството на своите патентовани суровини. Fuel Extreme е универсалена формула, която може да се използва преди, по време или след тренировка.

Основни предимства на Fuel Extreme на Vit.O.Best:
- Перфектна комбинация от въглехидрати и протеини (56% / 40%).
- Най-високо качество на суровините (Isolac®, PeptoPro®).
- Матрица от въглехидрати, които осигуряват на тялото бързо, постоянно и продължително количество енергия.
- Матрични протеини и аминокиселини.
- Fuel Extreme включва матица за превоз на инсулин.
- Идеална многофункционална формула, приложима преди, по време и след тренировка.

Fuel Extreme осигурява протеини и аминокиселини от най-добрите източнии на протеини, познати на пазара. Ние се придржаме към употребата на серум протеин Isolac® и суроватъчен протеин, получени от казеин хидролизат PeptoPro®.

Максимално доброто транспортиране на всички хранителни вещества в мускулите, се осигурява благодарение на аминокиселините таурин и глицин.

Fuel Extreme съдържа уникално съчетание от съставки (смес от сух екстракт от канела, алфа липоева киселина и хром пиколинат) с инсулиноподобно действие - за по-голямо усвояване на хранителните вещества.

Формулата на Fuel Extreme.

Нека да разгледаме какви са основните съставки зад формулата на Fuel Extreme Vit.O.Best.

Въглехидратна смес, състояща се от царевично нишесте, декстроза и палатиноза.

Царевично нишесте. Нишестето съдържа полизахариди, които трябва да се превърнат в монозахариди при усвояването им. Царевичният амилопектин притежава високо молекулно тегло и нисък осмоларитет, което го прави подходящт предимно за спортисти, и който подсигурява необходимото натрупване на гликоген в мускулите. Царевичният амилопектин е въглехидрат с много по-високо молекулно тегло от сътавките, използвани в обикновените спортни хранителни добавки.

Декстроза. Също така известна като Д- глюкоза е монозахарид и химически се счита за прост въглехидрат. Тя е лесна за храносмилане и има бърза абсорбция в рамките на няколко минути. Така се увеличава скоростта на насищане на глюкоза в кръвта и се използва като един от основните източници на енергия. Декстрозата има висок гликемичен индекс (около 110).

Палатинозата е въглехидрат с нисък гликемичен индекс, което значително увеличава силата и мускулната издръжливост. Палатинозата помага да се поддържа високо темпо на тренировка и обучение. Тя е известнна също като изомалтулоза и е дизахарид изграден от глюкоза и фруктоза, но за разлика от обикновената захар, палатинозата се разгражда с много по-бавна скорост и подсигурява постоянн и стабилни нива на глюкоза в кръвта . Изследванията показват, че когато се приема преди тренировка, палатинозата може да позволи по-голяма загуба на мазнини чрез увеличаване на тяхното изгаряне.

Протеинова смес, съставена от Isolac® (изолиран суроватъчен протеин), PeptoPro® (казеин хидролизат), L-таурин и L-глицин.

ISOLAC ® е най-добрият изолиран чист суроватъчен протеин, собственост на Carbery®. това е чист протеин напълно изчистен от въглехидрати и мазнини, което осигурява максимална смилаемост и най-добър резултат.

PeptoPro® ®. Това е протеин напълно разтворим във вода. Съдържаща повече от 60% ди- и трипептиди, които представляват малки молекули, които не изискват смилане в човешкото тяло и се абсорбират много бързо.

Казеинът е „бавен" протеин. Вместо да се усвои бързо, казеинът се храносмила бавно и осигурява постоянен приток на аминокиселини в тялото. Докато суроватъчният протеин е по-добрият избор за “запалването” на протеиновия синтез, то казеинът е по-добър със способността си да предпазва от катаболизъм (мускулно разграждане). В едно проучване, при сравняването на казеин със суроватъчен протеин, учените установили, че поради антикатаболната природа на казеина, потребителите на продукта почувствали по-голяма сила и увеличена чиста маса. Докато сте на диета или натрупвате маса, казеинът Ви осигурява стабилна хранителна опора, особено в комбинация със суроватъчен протеин. В зависимост от използваните количества, казеинът може да е от полза и за хора които са на диета, целяща изчистване на мазнините без загуба на мускулна маса.

Как е създаден PeptoPro®? Казеинът се разтваря във вода, алкализира се и след това претърпява първата хидролиза която се извършва с ензима ендопротеаза. Получава се смес която има характерен горчив вкус. Във втория етап на хидролиза участва уникален, патентован ензим, който специално хидролизира горчивите пептиди. Именно в този втори етап се произвежда PeptoPro® протеин хидролизат с неговите специфични характеристики.

PeptoPro® се консумира по време на тренировка, защото подпомага за намаляване на катаболизма, подобрява производителността и издръжливостта. При консумиране на PeptoPro® се увеличава способността за синтеза на протеини, както и се подобрява физическата активност, ускорява се възстановяването и се намалява мускулната болка, причинена от физически натоварвания. В допълнение, консумацията на PeptoPro® стимулира отделянето на инсулин и подпомага за попълване на запасите от гликоген.

L-таурин – подпомага абсорбцията на хранителни вещества в мускулните клетки. В допълнение, той е мощен източник на енергия, тъй като увеличава силата и издръжливостта по естествен начин. Той също така помага да бъдем по-будни и дейни и подпомага работата на мозъка. Тауринът има няколко основни функции и може да действа подобно на креатин в посока на разширяването на клетките. По този начин може да допринесе мускулните клетки да запазят водата в себе си, и да се поддържа достатъчно голям клетъчен обем. При щангистите или културистите това е важно, защото разширените мускулни клетки увеличават хидратацията на тялото, а това води до по-висок процент на синтеза на протеини, както и до голямо увеличение на мускулната маса.

L-глицин – е аминокиселина която е един от основните компоненти участващи в изграждането на колагена. Участва при възстановяването на тъканите.

Инсулино-подобна матрица, съдържаща сух екстракт от канела, алфа липоева киселина и хром пиколинат.

Сух екстракт от канела. Този екстракт е богат на проантоцианидини и антиоксидантни. Това е важна съставка, която се добавя към формулата, за да подобри глюкозния транспорт. Спомага за поддържането на здравословни нива на холестерола, понижава кръвното налягане и има антиоксидантен ефект.

Алфа липоева киселина. Алфа липоева киселина е мощен антиоксидант, който има естествен произход. Тя неутрализира свободните радикали, като защитава клетките от увреждане. Тя участва в производството на енергия, като улеснява метаболизма на захарите за последващото им използване като източник на енергия. Алфа липоева киселина имитира функциите на инсулина в тялото и насърчава образуването на мускулна маса. Нейната отлична абсорбция осигурява 100% гарантиран ефект.

Хром пиколинат - подобрява контрола на инсулин в организма. Това го прави по-ефективен в метаболизма на въглехидратите в тялото. Подобрява регулирането на кръвната захар, помага за поддържане за нейните здравословни нива.

Предназначение: Fuel extreme (Фуел екстрийм - ягода) е предназначена за активноспортуващи лица и допринася за по високата производителност по време на тренировка.

Начин на употреба:Преди/повреме на тренировка или след тренировка. Един път на ден по една доза (100.00g – две мерителни лъжички) се поставят в 400 ml вода. Разбърква се до получаването на хомогенна течност.
Препоръки:. За постигане на максимален ефект, се препоръчва приемът да продължи не по-малко от 2 месеца, след което може да се направи почивка.
Противопоказания: При свръхчувствителност към някоя от съставките.
Странични Действия: Не са наблюдавани в посочените дози.
Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца!
Да не се превишава препоръчителната дневна доза!
Продуктът не е лекарствено средство!
Продуктът не е заместител на разнообразното хранене!
Не се препоръчва на деца, бременни и кърмещи жени!
Съхранение: На сухо и прохладно място до 25ºС.

Количество:20 бр. дози, опаковки с нето тегло 2000.00 g. (една доза 100.00 g – две мерителни лъжички). Съхранение: На сухо и прохладно място до 25ºС.


Добави към кошницата:

  • Модел: 102019
  • 941 Брой в наличност
  • Произведено от: Vit.O.Best


Вашият IP адрес е: 54.198.149.239
Copyright © 2018 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.