Глутамин - GLUTAMINA 1000

88.60лв

Глутамин - GLUTAMINA 1000

Глутамин - GLUTAMINA 1000

Състав: L-Глутамин, антислепващ агент – силициев диоксид (аерозил); емулгатор – магнезиев стеарат; желатин от животински произход (телешки) -твърда желатинова капсула;

Действие:Глутаминът съставлява повече от половината от аминокиселините съдържащи се в мускулите на човешкия организъм. При интензивни натоварвания и стрес мускулите изгарят запасите от аминокиселини и съществува опасност от загуба на едни от най-ценните съставки за организма. Затова е особено важно да добавим глутамин при стрес, заболявания и тежки тренировки. За да сме сигурни, че поддържаме необходимото ниво на глутамин трябва да приемаме глутаминови хранителни добавки. След интензивно мускулно натоварване нивото на глутамин в тялото спада до 50%, поради което приема му е задължителен. Хранителните добавки с глутамин са едни от най използваните от спортистите суплементи. Това съвсем не е случайно имайки предвид ролята на L-glutamine за възстановяването и поддържане на имунната система. Хранителни добавки с глутамин са под формата на прах или под формата на капсули.

L-глутамин повишава секрецията на хормон на растежа и играе важна роля в белтъчния метаболизъм. Когато се приема редовно L-глутаминът предпазва мускулите от травми и загуба на тонус ,а също така гарантира, че мускулната тъкан ще разполага с достатъчно количество за покачване на сила и мускулна маса. В противен случай е възможен дефицит на глутамин, и загуба на мускулна маса.

Предназначение: Glutamina 1000 е предназначена за активноспортуващи лица и допринася за по високата производителност по време на тренировка.

Начин на употреба:Препоръчнва се по една доза (2 капсули) три пъти на ден. Консумира се с по една чаша вода.
Препоръки:. За постигане на максимален ефект, се препоръчва приемът да продължи не по-малко от 2 месеца, след което може да се направи почивка.
Противопоказания: При свръхчувствителност към някоя от съставките.
Странични Действия: Не са наблюдавани в посочените дози.
Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца!
Да не се превишава препоръчителната дневна доза!
Продуктът не е лекарствено средство!
Продуктът не е заместител на разнообразното хранене!
Не се препоръчва на деца, бременни и кърмещи жени!
Съхранение: На сухо и прохладно място до 25ºС.

Количество:300 бр. капсули по 640.00 mg (50 дози, една доза 6 капсули), нето тегло: e 192.00 g.


Добави към кошницата:

  • Модел: 102024
  • 941 Брой в наличност
  • Произведено от: Vit.O.Best


Вашият IP адрес е: 54.198.149.239
Copyright © 2018 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.