Инстантен суроватъчен протеин концентрат – ягода Insta

45.00лв

Instant WPC 80.eu 900.00 g (Инстантен суроватъчен протеин концентрат – ягода)

Instant WPC 80.eu 900.00 g (Инстантен суроватъчен протеин концентрат –  ягода)

Състав: Концентриран суроватъчен протеин; ВСАА (L-левцин, L-Валин, L-изолевцин в съотношение 2:1:1); емулгатор рапичен лецитин; регулатор на киселинноста – Лимонена киселина; ароматизант; подсладители – сукралоза и стевиол гликозиди;

Действие: Instant WPC 80.eu е Белтъчен концентрат, подпомагаща покачването на чиста мускулна маса. Съдържа над 85 % чист протеин. Благодарение на висококачествения концентрат WPC продуктът е перфектен източник на протеини, увеличава регенеративните способности на тялото и действа ободряващо.

Суроватъчния протеин съдържа повече верижно разклонени аминокиселини “BCAA’s” от всеки друг познат хранителен източник в света. Суроватъчния протеин увеличава нивата на глутатиона - най-мощният антиоксидант в човешкото тяло. Една от най-важните му роли за спортуващите е, че увеличава задръжката на азот в организма. Суроватъчния протеин е лесно усвоим и е нужен за възстановяването на мускулните влакна след тежко физическо натоварване. Подобрява възстановяването след тренировка и осигурява необходимия градивен материал за мускулите. Instant WPC 80.eu е суроватъчен протеин концентрат, произведен чрез метода на микрофилтрация – този метод щади протеиновите фракции и запазва биоактивността на всички аминокиселини в протеина. Със своята инстантна формула, разтворимостта е изключително подобрена и само с няколко шейквания протеина е вече разтворен.

Основни ползи от Instant WPC 80.eu:
* Подобрява възстановяването;
* Спомага за покачването на чиста мускулна маса;
* Без вредни подсладители;
* Високо съдържание на аминокиселини с разклонена верига (BCAA);
* Голямо разнообразие от невероятни вкусове.


Предназначение: Instant WPC 80.eu 900.00 g (Инстантен суроватъчен протеин концентрат какао) е предназначена за активноспортуващи лица и допринася за по високата производителност по време на тренировка.

Продуктът предоставя 22.50 грама суроватъчен протеин във всяка една доза

Предупреждение за алергени: продуктът съдържа суровини от мляко.

Начин на употреба: Препоръчнва се една доза сутрин след събуждане и една доза 30 мин. преди тренировка – в тренировъчни дни. Сутрин след събуждане по една доза в дни без тренировка. Максималната доза за прием е два пъти на ден по една доза за дни с изключително интензивно натоварване. 1.5 мерителни лъжички (30.00 g) се разтваря в около 200 ml студена вода или напитка по избор.
Препоръки:. За постигане на максимален ефект, се препоръчва приемът да продължи не по-малко от 2 месеца, след което може да се направи почивка.
Противопоказания: При свръхчувствителност към някоя от съставките.
Странични Действия: Не са наблюдавани в посочените дози.
Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца!
Да не се превишава препоръчителната дневна доза!
Продуктът не е лекарствено средство!
Продуктът не е заместител на разнообразното хранене!
Не се препоръчва на деца, бременни и кърмещи жени!
Съхранение: На сухо и прохладно място до 25ºС.

Количество: 30 бр. дози по 30.00 g - 1.5 мерителни лъжички (кутии с нето тегло 900.00g), мерителна лъжичка – 20.00 g


Добави към кошницата:

  • Модел: 1-04-006
  • 941 Брой в наличност
  • Произведено от: Ostrovit


Вашият IP адрес е: 3.80.85.76
Copyright © 2018 YourSofia.com. Powered by Zen Cart.